Hoe maak je een Healing Skin Salve Make

Kruidenoliën zijn makkelijk te maken en zijn de basis voor zowel zalfjes en lippenbalsems, evenals massage olie. Salves zijn ook zalven genoemd en zijn gewoon een voorbereiding gemaakt van kruiden, olie en bijenwas. Wanneer u een zalf toepassen op uw huid, het blijft op zijn plaats vanwege de dikke consistentie.

instructies

1 Maak een kruidenolie eerste: Grind 1/2 oz. van verse of gedroogde kruiden in een blender of vijzel.

2 Plaats uw kruiden in een schone pint-size glazen pot en voeg uw favoriete olie aan de pot te vullen.

3 Cap strak, en vervolgens warmte voor 3 uur bij een lage temperatuur in de oven - 150 graden is een goede temperatuur als je oven naar beneden gaat zo ver. Zo niet, dan 170 graden is prima.

4 Cool en de stam voor gebruik.

5 Heat ongeveer 1 kop van uw kruidenolie behulp van een dubbele ketel of glazen maatbeker geplaatst in een pan met kokend water.

6 Smelt bijenwas in een aparte pan, die u ook in een bain-marie of een glas maatbeker hebben geplaatst in een pan met een kleine hoeveelheid water, op hetzelfde moment dat je het verwarmen van de olie.

7 Voeg ongeveer 1/4 kop van de gesmolten was om de hete olie en roer om het goed te mengen.

8 Voeg essentiële olie om de containers waarin u zult gieten uw voltooide zalf; 16 druppels per ounce van zalf is een goed bedrag.

9 Giet de hete mengsel in kleine potjes of lippenbalsem-sized bad en, wanneer cool, te gebruiken op wonden of als een lippenbalsem.

Hints

  • In het algemeen is het beter om verse kruiden te gebruiken, maar als je alleen gedroogde planten, gebruik van goede kwaliteit gedroogde kruiden die niet zijn zitten in je voorraadkast te lang. Als je een verse kruiden uit uw tuin of van de supermarkt, er zeker van dat het niet is besproeid met pesticiden of herbiciden.
  • <br> De oliesoort die u kiest, hangt af van het toekomstige gebruik: olijfolie is uitstekend voor hydraterende en genezende wonden; druivenpitolie heeft de voorkeur voor massage; en amandel of abrikozen olie zijn favoriet voor cosmetische toepassingen.
  • Belgique Om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid bijenwas hebt toegevoegd aan je zalf, doe de "vriezer test": gewoon dompel een metalen lepel in het hete mengsel en leg het in uw diepvriezer op de top van een papieren handdoek voor ongeveer twee notulen. Vervolgens kunt u het op uw huid om te bepalen of het de consistentie die u wenst. Als het te wasachtige voor uw smaak, voeg een beetje meer olie; als het te vloeibaar, voeg een beetje meer was. Herhaal de vriezer-test zo vaak als nodig totdat u een mengsel van olie en was dat je wilt krijgen.
  • <br> Lavendel essentiële olie wordt aanbevolen voor de huid genezing.
  • Voor ernstige huidproblemen of bloeden optreedt, raadpleeg dan een arts.
  • <br> Bij het werken met hete olie en wax, altijd begeleiden kinderen nauw vanwege het gevaar voor brandwonden.