Hoe maak je een Hangnail behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe maak je een Hangnail behandelen met behulp van Home Remedies


Een nijnagel is slechts een klein stukje van een droge huid dat verschijnt wanneer de huid rond je nagels goed genoeg aanbod van olie niet krijgt. Nijnagels komen vaker voor bij vrouwen, maar iedereen die hun handen in het water veel, of mensen die hun nagels bijten op een regelmatige basis heeft, kan hangnails krijgen. Wie het werk dat laat hun handen te drogen veel zal een nijnagel of twee doet. Mensen die soort mail de hele dag krijgen vaak losse velletjes. Er zijn manieren om losse velletjes te voorkomen en manieren om ze gemakkelijk te behandelen.

instructies

1 Week je nagels in een olie en water gedurende 10 tot 15 minuten. Neem 4 caps van badolie en meng het met een halve liter warm water en laat uw nagels weken. Dit zal helpen verzachten uw nagels tot het gemakkelijk om de nijnagel clip zonder enige pijnlijke schade te vergoeden, en het zal helpen voorkomen dat eventuele toekomstige hangnails. Zodra je je handen weken in de olie- en water-oplossing, zal het gemakkelijker en veel minder pijnlijk voor de nijnagel clip zijn. Het is beter om een ​​nijnagel clip nadat het is zacht dan en klem terwijl het moeilijk, omdat knippen een harde nijnagel kunnen bloeden en mogelijk infectie.

2 Wrijf verzachtende crème op het getroffen gebied waar de nijnagel is en wikkel het af met plasticfolie. Houd het op 's nachts, omdat de plastic het vocht zal beveiligen en bewaar het in de hele nacht. Zorg ervoor dat u de plastic verpakking in de ochtend. De verzachtende crème zal de nijnagel weerhouden om besmet te raken en het makkelijker te knippen.

3 Bevochtig je handen zo vaak als nodig is om losse velletjes in de eerste plaats te vermijden. Houd je handen gehydrateerd wordt voorkomen dat de huid rond je nagels uit te drogen en het vormen in een nijnagel.

4 Gebruik vinyl of katoenen handschoenen bij het ​​werken met je handen. Als u uw handen in het water veel, misschien omdat je de afwas, dragen vinyl handschoenen om de nijnagel van het krijgen van enige vorm van chemische stoffen in het en daarom infecteren houden. Als je merkt dat je werkt in een droge ruimte, draag katoenen handschoenen om uw handen te beschermen tegen alles wat kan leiden tot de nijnagel te worden besmet.

5 Breng een antibacteriële zalf om je handen of gewoon om het gebied waar de nijnagel is om te voorkomen dat besmet te raken. Dit zal ook helpen om uw handen en het gebied waar de nijnagel wordt gehydrateerd.

Hints

  • Solliciteer vitamine E crème om de nijnagel om de pijn te verlichten en verzachten de nijnagel.
  • Zorg ervoor dat de vingernagel clippers, pincet of een klein schaartje te steriliseren voordat u ze gebruiken om de nijnagel clip of het kan een infectie veroorzaken.
  • Maak vochtinbrengende een gewoonte. Houd je handen gehydrateerd wordt voorkomen dat losse velletjes in de eerste plaats.
  • Niet clip de nijnagel terwijl het droog of hard, omdat dit de nijnagel te bloeden en worden besmet, en niet te vergeten het pijnlijk zal veroorzaken.
  • Heb je nagelriemen niet trimmen, omdat dit kan leiden tot een geïnfecteerde nijnagel.
  • Niet rippen of kauw de nijnagel af, omdat dit kan leiden tot een nog grotere scheuren in de huid, waardoor de nijnagel te bloeden en geïnfecteerd raken.
  • Als de nijnagel besmette doet geworden en er is pus omheen, gaan zien een arts om de nijnagel verwijderd.