Hoe maak je een Gymnastics Beam Recover

Hoe maak je een Gymnastics Beam Recover


Gymnastic's evenwichtsbalk is iets meer dan 16 voet lang en bijna 4 inch breed. Als het wordt behandeld, moet het materiaal of leer of suède zijn. Herhaald gebruik zal slijten de cover van een evenwichtsbalk. Om dit te verhelpen, een aantal doe-het-zelf kits zijn op de markt. Een stijl heeft een haak-en-lus pad die kleeft aan het bovenvlak van de balansarm. Andere bedrijven raden het gebruik van tape om de stof op zijn plaats te houden. Hoewel deze kan werken, is het belangrijk dat het deksel absoluut stabiel ongelukken te voorkomen.

instructies

1 Verwijder de nietjes uit de oude bundel deksel met behulp van de schroevendraaier te wrikken uit de nietjes.

2 Plaats de oude deksel op de nieuwe stof om het te gebruiken als een klomp, en snijd de nieuwe stof om de juiste maat. Het hoeft niet precies te zijn; het nieuwe deksel kan worden bijgesneden na de balk is bevestigd.

3 Inspecteer de balk. Zorg ervoor dat er geen ander gebrek leg vervolgens de nieuwe stof over de balk.

4 Nieten weefsel aan één kant langs de onderkant van de balk. Begin in het midden en werk je weg aan beide uiteinden. Trek de stof strak, waardoor er geen speling. Staple stof bij ongeveer 1 inch intervallen. Laat de uiteinden.

5 Trek de stof strak over de balk. Vanaf het centrum trek de stof en nieten bij elke inch aan de onderzijde van de balk. Er kan geen speling zijn. Kijk goed naar de nietjes en zorg ervoor dat alles goed vast zit, met uitzondering van de uiteinden.

6 Wikkel de zijkanten naar binnen en nieten door het trekken van de top naar beneden en nieten onder de balk. Het einde moet er ongeveer uitzien als een goed gemaakte bed.

7 Knip de overtollige stof die is opknoping onder de balk.

8 Tape over de nietjes aan de balk te geven een afgewerkte look.

Hints

  • De stof moet zeer stabiel en stevig. Indien de bedekking beweegt helemaal niet, het zal leiden tot ongelukken.