Hoe maak je een Guillotine in Wrestling

In het worstelen, been rijden is een techniek die gebruikt wordt om je tegenstander te bedienen vanaf de hoogste positie, na een takedown is gescoord, of vanuit de positie van de scheidsrechter. Er zijn verschillende stappen die kunnen worden gebruikt om terug te scoren punten van een been ride, maar minder bruikbaar voor pinning een tegenstander. Voor pinning een tegenstander uit een been rit, de guillotine is een zeer effectieve techniek.

instructies

1 Bevestig een been rit. Vanaf de top, haak je rechterbeen binnen rechterdij van je tegenstander, of linkerbeen binnenkant van zijn linker dij, en gebruik je tenen naar beker zijn enkel.

2 Bereiken over en pak de arm tegenover de kant die je been rit is op, trek het naar achteren en omhoog, zodat u uw hoofd kan glijden onder, op of net boven de elleboog. Terwijl been rijden, wordt u op een diagonaal om je tegenstander, dus over de aanval op de arm van je been rit is natuurlijk, want het zit recht tegenover je. Het moeilijkste deel is het overweldigend arm van je tegenstander, zodat je je hoofd kunt krijgen onder het.

3 Gebruik je hoofd om de arm van je tegenstander te tillen en hem te draaien. Als je hem draaien, houden grijpen de pols van de arm je aanvalt, en de slang van uw vrije arm - de ene aan dezelfde kant als je been rit - onder zijn arm en rond de achterkant van zijn hoofd, zodat uw handpalm rust over de rug van zijn nek.

4 Rock achteruit, zodat je tegenstander gaat naar zijn rug, en heeft zijn hoofd leggen over de arm die u geplaatst achter zijn hoofd. Nu de arm die u oorspronkelijk aangevallen zal worden vastgemaakt onder uw lichaam.

5 Laat de pols van de arm die is vastgemaakt en breng die arm over de bovenkant van je tegenstander en vergrendel deze met de arm heb je onder zijn hoofd. Met je armen gesloten, strek ze uit zo veel mogelijk naar de guillotine te scherpen. Blijf knijpen totdat de scheidsrechter stopt u. Vergeet niet om je been rit haakte in de hele beweging te houden, omdat het verhindert hem uitrollen.

Hints

  • De guillotine is zeer effectief in het pinning zodra je een tegenstander opgesloten. Het moeilijkste deel is het muscling je hoofd en arm onder de arm van je tegenstander, zodat u verkleinen.