Hoe maak je een Golf Sand Wedge Grind

Slijpen een sand wedge is een beetje een kunst voor golfers. Het idee achter het malen onderaan een wig is om het te maken, zodat u zowel meer in overeenstemming met uw wedge shots evenals meer creatief zijn. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in aangepaste grinds, met een aantal bedrijven ging zelfs zo ver dat ze hun eigen specifieke sleur te patenteren. Slijpen uw eigen clubs kan eenvoudig worden gedaan, maar het is het beste om te oefenen met een goedkopere sand wedge als je leert wat voor soort grind voor u werkt.

instructies

1 Bepaal hoe u wilt uw wig te malen. In het algemeen zijn er twee manieren om een ​​wig te malen. U kunt plat uit het hoofd naar de "bounce", wat betekent dat de club gezicht vlakker komt te liggen en het gemakkelijker maken om loft de bal te verminderen. Of u kunt het slijpen om de hoek van de club gezicht, dat zal helpen als u een probleem met knallen de bal zomaar hebben te verhogen. De manier waarop je grind je club zal afhangen van de problemen die u heeft met uw korte spel.

2 Stel uw maalapparatuur. De beste manier om dit te doen is een boormachine voorzien van een slijpsteen. Dremel slijpstenen werkt bijzonder goed voor het slijpen zand wiggen.

3 Verankeren van de club in een bankschroef grip, met de club gezicht wijst terug naar je. Zet op een aantal veiligheidsbril en houd de boor van u af, zodat de slijpsteen recht omhoog in de lucht en draaien zodat de bovenkant van de steen (het gedeelte dat niet in contact komen met de club) draait naar u toe, en de bodem (die zal worden het slijpen van de club) is het verplaatsen van je af. Dit zal je beschermen tegen metalen stukjes vliegen op je af.

4 Grind jouw wig. Begin met de voorrand aangezien deze typisch het gebied dat het meeste werk nodig. Ofwel plat uit de club gezicht hoek of verhogen het, afhankelijk van uw doel. Als u slijpen, het testen van de nieuwe club gezicht door het nemen van een paar praktijk schommels om de balans te controleren en vervolgens door te proberen een paar wedge shots om te zien hoe je van de effecten van uw sleur.

5 Vervang de slijpsteen met een schuurpapier bevestiging (gebruik van 120-grit schuurpapier) en dit gebruiken om te poetsen en glad te strijken elk gebied dat u zijn slijpen, zodat uw foto's zijn consistent.