Hoe maak je een Golf Club lengte aan te passen

Hoe maak je een Golf Club lengte aan te passen


lengte van een golf club Aanpassen is niet zo moeilijk als het lijkt, maar het doet afbreuk aan de speelbaarheid van de club. Als je de club te verlengen, zal de as meer flexibel zijn, en als je het in te korten, zal de as van de club stijver zijn. Hoe meer je langer of korter de club, zal het meer merkbaar de verandering in flexibiliteit. Omdat een club die is te stijf of te flexibel sterk kan invloed hebben op uw balvlucht en richting, niet pas de lengte niet meer dan nodig is.

instructies

Verwijder de oude Grip

1 Plaats de as in het rubber schacht klem en zet dan de klem in de bankschroef, een aanscherping van het draaien van de klemhendel rechtsom. Draai totdat de as is immobiel.

2 Snijd de greep door het plaatsen van de haak mes onder het dunne uiteinde van de grip en het rippen van de grip.

3 Schil van de greep en alle grip tape met de hand. Als u een stalen as, kunt u koppig tape met een mes of doos mes te schrapen. Niet schrapen tape van een graphite shaft.

Trimmen een Graphite Shaft

4 Meten hoeveel u wilt de schacht te snijden en wikkel een stuk van afplakband rond dat punt op de as.

5 Meet de lengte van de snede weer en markeer de tape met een stift of krijt om aan te geven waar u zal snijden. De band wordt de graphite shaft te houden van het versplinteren.

6 Line-up van de ijzerzaag met het merkteken en snijd de as met behulp van een langzame en continue zagende beweging.

Trim a Steel Shaft

7 Meten hoeveel u wilt de schacht te snijden en markeer de lengte met een stift of krijt.

8 Line-up van de buis cutter met uw merk en draai de knop met de klok mee enkel tot het mes stevig is bevestigd.

9 Spin het mes twee of drie keer om de as te scoren, en draai het mes een beetje meer.

10 Draai het mes totdat het voelt alsof het is het losmaken, misschien drie tot vier keer rond de schacht. Draai het mes een beetje meer en blijft draaien en het aanscherpen van de frees tot u door de schacht te snijden.

Verleng een Club

11 Knijp een kwart-grootte schar van epoxy in een kleine beker of schaal, mengen verhardingsmiddel en activator afhankelijk van het type epoxy u.

12 Twirl het smalle uiteinde van de as extender in de epoxy en steek hem in het uiteinde van de as. Duw de extender in en uit de as volledig de vacht van de extender. Wanneer deze volledig is bedekt, duw hem helemaal in de schacht, en veeg de overtollige epoxy met een doek.

13 Zet de club opzij, zodat de epoxy uitharden. Dit proces duurt 15 tot 30 minuten voor het snel instellen epoxy en tot 24 uur voor standaard epoxy.

14 Meet de lengte die u wil de club uit te breiden en dus trim de extender, met behulp van dezelfde procedure als u zou doen voor het inkorten van de club.

Vervang de Grip

15 Snijd of scheur een stukje grip tape de lengte van de nieuwe grip.

16 Plaats de tape langs de as in de lengte met drie kwart van een inch uitsteekt voorbij het einde van de as. Verwijder het papieren achterkant.

17 Coat de tape met oplosmiddel (of sprays of, afhankelijk van het type oplosmiddel). Bedek het kleine gat aan het uiteinde van de greep met de wijsvinger en sprays of ongeveer een half ounce oplosmiddel in de nieuwe handgreep het bekleden van de binnenkant. Giet het overtollige oplosmiddel uit de greep en op de band.

18 Knijp het open uiteinde van de greep en enigszins wiebelen op het uiteinde van de as. Zodra je het begon, schuif de greep op in een continue beweging.

19 Draai de greep totdat het wordt bekleed met het gezicht van de club of zoals gewenst. Normaal gesproken moet uitrichtkenmerken in het vooraan in het midden van de as, maar de uitlijning varieert met het type grip.

Hints

  • Bestel de juiste as extender voor het type van de as. Een metalen extender is niet geschikt voor een graphite shaft, maar sommige merken van extenders werken voor zowel staal en graphite shafts. label van de fabrikant moet u vertellen of de extender geschikt is voor uw club is.
  • Staan aan de kant bij het verwijderen van een as, zodat je niet naar u toe te snijden.