Hoe maak je een goede workout te krijgen van de Oefening gebruikt dvd's

Hoe maak je een goede workout te krijgen van de Oefening gebruikt dvd's


Workout video's zijn altijd al een groot deel van de home entertainment markt. Een gebruiker kan de DVD programmeren om de exacte training hij wil krijgen. Het beste van alles, zijn er geen onregelmatig klasgenoten om hem te vertragen. Het merendeel van de DVD's hebben een agressieve instructeur, maar de gebruiker kan altijd lager zet het geluid.

instructies

1 Denk na over hoe u de DVD-programma te gebruiken. Een DVD is ontworpen om gewicht te verliezen zal een andere aanpak dan één ontworpen om de flexibiliteit te verhogen.

2 Huur verschillende trainingsvideo's en een voorbeeld voordat u er een kopen. Een deel van de oefening video's zijn ook op You Tube of Collage Video. Lees de recensies van de dvd's naar een idee voor wat anderen vonden van het product te krijgen.

3 Hier krijg je een DVD die past bij uw niveau van training. Programma's als P90X worden ondersteund door agressieve nationale reclamecampagnes en lijkt misschien aantrekkelijk om die reden. Echter, P90X is een zeer intensieve training die niet kan iemand past net beginnen.

4 Reserve tijd elke dag om de DVD af te spelen en vasthouden aan het schema. In een perfecte wereld, gebruik maken van twee of drie verschillende oefening dvd's per week, en het opzetten van een schema voor een ieder. Het opzetten van een workout ruimte in de voorkant van de monitor en het uitvoeren van de oefeningen zoals voorgeschreven door de instructeur op het scherm. Als de instructeur of de muziek zijn vervelend, maar zet het geluid.