Hoe maak je een goede pasvorm voor Running Shoes

Hoe maak je een goede pasvorm voor Running Shoes


Of u nu een beginner of een fervent hardloper, een paar goede passende schoenen is de beste investering die u kunt maken. Loopschoenen zijn ontworpen om elk oppervlak en weersomstandigheden, evenals kussen behandelen en bescherming van uw voeten. Terwijl u winkelt voor een paar nieuwe hardloopschoenen, neem de tijd om uw lopende behoeften te evalueren - zoals afstand en het terrein - alvorens een beslissing. Het kiezen van een schoen, dat is een goede pasvorm zal uw fysieke gezondheid en mentale vertrouwen de volgende keer dat u de weg te nemen door te voet profiteren.

instructies

1 Bezoek een loopschoen specialist. Het personeel zal u helpen bij het vinden van een goede pasvorm door het beoordelen van de krommingen en de vorm van uw voeten en uw lopende behoeften. Afhankelijk van de afstand van uw runs en het type terrein, kan het personeel de beste pasvorm voor uw voeten te bepalen.

2 Bepaal of u een normale, lage of hoge voet bogen. Podologen en running specialisten kunnen uw boog hoogte controleren door het nemen van een X-ray onderzoek van je voet anatomie of door het uitvoeren van een "Wet Test." Voer de Wet Test door het bevochtigen van de bodem van elke voet en staande op een papieren zak. De afdruk achtergelaten door de water residu sporen uw voet structuur. Afhankelijk van de ernst van uw lage of hoge boog, kunt u enige inzetstukken of aangepaste schoenen nodig hebben.

3 Zorg ervoor dat er voldoende ruimte voor uw tenen, hiel en de breedste delen van uw voeten wanneer het proberen de schoenen. Druk met uw duim naar beneden op het puntje van de schoen. De duim moet passen vanaf de bovenkant van de schoen aan het einde van de teen. De schoen moet niet te strak zijn, maar mag niet schuiven rond, die blaren tijdens het hardlopen kan veroorzaken. Controleer of uw hiel beweegt op en neer in de schoen als je lopen. De hak moet passen tegen de achterkant van uw lopende schoen zonder te bewegen.

4 Neem je loopschoenen voor een proefrit. De meeste lopende speciaalzaken zal een miniatuur of full atletiekbaan voor u om uit te proberen je schoenen. Om een ​​meer nauwkeurige evaluatie te krijgen, sokken. Hoewel de schoenen niet comfortabel voelen de eerste keer, bedenk dan dat het soms een tijdje kan duren om in te breken nieuwe hardloopschoenen. Als je je voeten hebt gemeten en de schoenen zijn statistisch gezien een goede pasvorm, neem ze mee naar huis en probeer ze te breken in.