Hoe maak je een goede Bal van het kegelen

Hoe maak je een goede Bal van het kegelen


Bowling is een spel genoten door mensen over de hele wereld. Een manier om je scores te verbeteren en letsel te voorkomen is om een ​​goede bowlingbal te kiezen. Om dat te doen, moet u de grootte en het gewicht van de bal te beschouwen als goed als wat materiaal werd gebruikt.

instructies

1 Denk aan het gewicht dat je nodig zult hebben. Bowling ballen zijn verkrijgbaar in een groot aantal gewichten, van 6 pond voor kinderen 16 pond voor de sterkste bowlers. Kies een lichtere bal en je kan meer controle die u toelaat om de bal sneller te gooien krijgen. Stuur meer kracht in de pinnen met behulp van een zwaardere bal. Dit kan u helpen meer stakingen te gooien. Selecteer een bal gewicht dat je voldoende controle en snelheid geeft terwijl het nog steeds zwaar genoeg om stakingen te produceren.

2 Bepaal een goede grootte en plaatsing van de vinger gaten op de bowling bal. Wanneer u voor het eerst een bowlingbal kopen, kunt u de vingergaten aangepaste geboord om je hand te passen. Space de vingergaten breed genoeg dat je ze gemakkelijk kunt bereiken. Stel ze dicht genoeg dat je kan gemakkelijk de greep van de bal. Zorg ervoor dat u uw vingers ver genoeg in de gaten om de controle te behouden wanneer het gooien van de bal.

3 Kies een materiaal voor uw bowlingbal. Selecteer een bal gemaakt van een geschikt materiaal voor bowlingbaan. Oudere bowling ballen werden gemaakt van gehard rubber, maar de meeste moderne ballen bestaan ​​uit een urethaan of polyester schelp met een samengestelde kern. Volgens Best Bowling, reactieve hars ballen en deeltjes ballen zijn ook beschikbaar. Deze materialen kunnen de haak van de bowling bal te verhogen.

4 Bezoek een bowling pro shop en praat met experts. Beschrijf enkele van de kenmerken van je spel. Laat hem te helpen u ervoor zorgen dat u alle van de verschillende soorten van de bowling ballen hebben overwogen en zijn op zoek naar een die je spel zal verbeteren.

5 Test een bal van hetzelfde gewicht en het materiaal die u overweegt. Terwijl u niet in staat zal zijn om de plaatsing van de vingergaten te testen, kunt u een algemeen gevoel voor hoe een bal van een soortelijk gewicht en materiaal zal reageren wanneer je gooit krijgen.

Hints

  • Een goede bowlingbal kan variëren afhankelijk van de baan omstandigheden. De juiste bal voor een zeer vette baan niet hetzelfde als een goede bal voor droge rijstroken.
  • Terwijl duur bowlingballen hogere kwaliteit kan worden, de duurste bal mag niet altijd degene die je spel het meest zal verbeteren.