Hoe maak je een goed paard Terug Rider Word

Hoe maak je een goed paard Terug Rider Word


Paardrijden is een ervaren sport die toewijding, hard werken en een bereidheid om te leren vereist. Een goede ruiter is iemand die communiceert met het paard tot wederzijds voordeel van paard en ruiter, het bereiken van een schijnbaar moeiteloze prestaties. Als je begint met het rijden kunt u kiezen om louter te rijden voor het plezier, of neem het meer serieus en doe mee aan wedstrijden. Of u nu besluit om te rijden westerse of Engels, kan de praktijk dressuur- of springsport, of gewoon vrije tijd rijden, het volgen van een paar eenvoudige tips met de hulp van een bekwaam trainer u helpen een goede ruiter.

instructies

1 Zoek een goede trainer die is gekwalificeerd in de discipline die u wilt nastreven. Kijk naar de Amerikaanse Riding Instructors Association website, die instructeurs in alle staten die gespecialiseerd is in vijftien verschillende aspecten van het rijden geeft. Boek een evaluatie les met uw gekozen instructeur, hetzij op uw eigen paard of op een erkende rijden vestiging. Zorg ervoor dat je instructeur weet wat u wilt bereiken van paardrijden, zodat hij of zij de les dienovereenkomstig kunnen richten.

2 Beginnen met de basis van de positie. Als je rijdt Engels, streven naar een rechte lijn bij het zitten in het midden van het zadel, door middel van je schouder, heup en de rug van de voet. Laat je armen natuurlijk hangen, dan buig ze bij de elleboog, alsof je een boek hielden. Houd de polsen soepel en duimen naar boven gericht, waardoor een rechte lijn van de elleboog aan bit het paard voor een betere lijn van communicatie. Strek je dijen naar beneden en zorgen ervoor dat uw hielen zijn onder je tenen, die naar voren moeten wijzen. Houd ontspannen maar rechtop, zodat de knie is licht gebogen maar stijgbeugelriem hangt haaks op de grond. Uw instructeur zal u de praktijk oefeningen zonder dat je beugels om u te helpen een diepe, evenwichtige zitting, die aan de essentie van steeds een goede rijder vast te stellen.

3 Begin werken aan tempowisselingen, bekend als overgangen. Begin met eenvoudige overgangen, zoals halt om te lopen om te draven, knijpen je benen om je paard naar voren te moedigen, en verzet tegen met je handen te vertragen hem neer. Wanneer je er klaar voor bent, beginnen galop oefeningen, met behulp van uw binnenkant van het been (degene die het verst van het hek) over de singel en je buiten been (degene die het dichtst bij het hek) achter de singel. Open je in de hand te houden en een stevige greep op de buitenkant hand, zonder terug te trekken. Dit vertelt het paard af te slaan op de juiste galop lood, de binnenkant voorbeen.

4 Introduceer cirkels en bochten, met als doel om je paard evenwichtig en soepel te houden. Voor een paard om een ​​evenwichtige moet hij het gevoel dat zijn gewicht gelijkmatig wordt verdeeld voelen; Zijn voetstappen zou ritmisch zijn. Een soepele paard kan buigen welke richting je hem vragen om, zonder te vallen in (dit voelt alsof je rijden op een motorfiets), of vallen (alsof hij kantelen naar buiten). Gebruik riding steun aan de paard cue: Met je binnen been op de singel, buiten been achter, open uw binnenste hand en ondersteunen met je buiten de hand. Probeer verschillende oefeningen zoals paardrijden serpentines (lussen over de arena) en figuur achten op alle stappen.

5 Test je nieuwe vaardigheden door het rijden van verschillende paarden, het invoeren van een eenvoudige wedstrijd, of het nemen van uw paard voor een meer uitdagende rit. Zorg er te allen tijde voor dat u veilig, maar vooral ook zijn, geniet van uw partnerschap met je paard.

Hints

  • Geef jezelf op korte en lange termijn doelen, zoals het invoeren van een wedstrijd in acht weken tijd. Focus op een eindresultaat en geef jezelf genoeg tijd om dit te bereiken. Hou er rekening mee dat steeds een echt bedreven ruiter maanden van de praktijk kan nemen.
  • Wees ervan bewust dat sommige dagen zwaar zullen zijn - moet u in het bijzonder hard werken op deze tijden.
  • Uw paard zal het als je gespannen voelt en zal dienovereenkomstig reageren - vaak door het hardnekkig - zo concentreren op het houden van ontspannen.