Hoe maak je een gele kaart in Soccer Get

Hoe maak je een gele kaart in Soccer Get


Voetbal, net als alle andere teamsporten, heeft een set van regels. Deze voorschriften zijn in de plaats voor een reden. Zij regelen het spel om de orde te waarborgen en te houden spelers veilig. Daartoe voetbal een waarschuwing en sanctie gebaseerd op kaarten. Concreet gele kaarten zijn waarschuwingen voor spelers die niet aan de regels houden. Begrijpen wat je noemt een gele kaart verdient is belangrijk, want het duurt maar twee gele kaarten om permanent uit een spel worden verwijderd.

instructies

1 Engage in spelbederf. Dit omvat een breed scala aan feiten, zoals het vervalsen van letsel, denigrerende opmerkingen, afleidende tegenstanders, het aanraken van de bal en grijpen de andere spelers.

2 Toon respect. Elke vorm van verschil van mening, zoals tegen de scheidsrechter verbaal of fysiek, resulteert in een gele kaart.

3 Vertragen het spel. Als het spel stopt en je bemoeien met de continuïteit, zal je een gele kaart oplopen.

4 Uit te gaan van uw zone. In sommige gevallen zal het andere team mogen een gratis kans om de bal te schoppen in uw net. Als verdediger, zal je een gele kaart ontvangen als u zich buiten uw aangewezen gebied.

5 Ongehoorzaam de scheidsrechter. Als u opzettelijk in of uit het gebied zonder toestemming van de scheidsrechter, krijgt u een gele kaart.