Hoe maak je een Gel Coat op een Kayak MaakKajakken is een geweldige manier om te genieten van het buitenleven en is uitgegroeid tot een zeer populaire outdoor sport in de afgelopen jaren. Vanwege het feit dat kajakvaren vaak gebeurt in rivieren en andere grote wateren, de kano zelf komt vaak in aanraking met stenen en andere voorwerpen die het oppervlak kunnen beschadigen. Of u wilt voorkomen dat uw kajak worden beschadigd of u wilt de bestaande beschadigingen van het oppervlak te repareren, het maken van een gel coat voor uw kajak is een geweldige oplossing.

instructies

1 Open de verf kan en het blik van gelcoat en giet de helft een blikje gel coating in een emmer of gootsteen. Dompel de punt van een penseel in de verf kan en verwijder de borstel en dompel het in de gelcoat en beginnen te roeren met de borstel in een cirkelvormige beweging. Als je de twee stoffen Meng nemen nota van de kleur van de verf en gelcoat mengsel. Ga door het toevoegen van verf en het mengen tot de kleur overeenkomt met de kleur van de kajak.

2 Test het mengsel uit de vorige stap voor het aanbrengen van een kleine hoeveelheid van het mengsel aan de kano en vergelijken van de kleur om de originele kleur van de kano. Herhaal de vorige stappen totdat de kleur overeenkomt met de kleur van de kajak. Wanneer de juiste kleur is bereikt, verwijder de test laag van gel met een papieren handdoek en wat aceton. Draag handschoenen om je huid te beschermen.

3 Breng de gekleurde gelcoat aan het oppervlak van de kajak. Borstel de gelcoat en verf mengsel op de kajak. Doorgaan met het mengsel van toepassing zijn op het oppervlak van de kajak tot het gebied dat u wilt herstellen is volledig en gelijkmatig bedekt.

4 Hang een plaat van kunststof over de kajak. Sta niet toe dat de plastic aan de natte jas die je in de vorige stap toegepast raken. De plaat van kunststof moeten dienen als een barrière die voorkomt dat lucht in contact komt met de kajak zodat de gelcoat goed kan drogen. Laat de kajak tot 24 uur drogen en verwijder het plastic.

5 Maak de borstels en containers met behulp van aceton.

Hints

  • Gebruik rubberen handschoenen om uw huid te beschermen tegen de verf en aceton.