Hoe maak je een gebarsten Block Repair in een scheepsmotor

Hoe maak je een gebarsten Block Repair in een scheepsmotor


Een gebarsten blok in een scheepsmotor hoeft niet het einde van de levensduur van de motor te signaleren. Een slecht winterklaar motorblok kunnen kleine scheurtjes die met de juiste hulpmiddelen en het metaal samenvoegmethode, die veel meer geschikt voor de taak van het herstellen scheepsmotoren dan traditionele lassen kan worden vastgesteld ervaren. Deze kleine reparaties aanzienlijk te verlengen de levensduur van de scheepsmotoren, het voorkomen van dure kosten van vervanging en laten u uw boot te houden op het water langer.

instructies

1 Boor gaten in de motorkap, in een lijn langs de scheur. De gaten moeten worden geboord aan beide zijden van de scheur met een boormal met een centrum bij 1/8 inch om de juiste afstand te bereiken. Zodra de gaten worden geboord, verkapte gaten in sleuven door het boren van een aantal kleinere openingen tussen de grotere aan weerszijden van de scheur.

2 Koop een metalen stiksels kit van uw lokale mariene supplies winkel of motor levert winkel. De sluizen worden gemaakt van staal met een hoog nikkelgehalte dus is sterk genoeg om de krachten het metaal zal worden geplaatst onder weerstaan. Plaats de sloten van de metalen stiksels kit in de sleuven je geboord in de motorkap en tik ze stevig op zijn plaats met de hamer.

3 Boor gaten tussen elk van de sluizen, over de lengte van de scheur. Schuif de kranen van de metalen stiksels kit in de gaten en tik ze op hun plaats met de hamer. Steek de schroeven uit de metalen stiksels kit in de kranen, volgens de instructies bij de kit. Maal het oppervlak af te vlakken de reparatie en maak het vlak met de rest van de motorkap.

Hints

  • Wanneer de schade in een gebied van de behuizing is uitgebreid, is het soms mogelijk om de sectie voor het uitsnijden van de beschadigde gebied te repareren. Dit zal een metalen patch "insert" die past in de behuizing met behulp van de metalen stiksels methode te creëren. Als de sloten van metaal stitching kits, moet het inzetstuk van voldoende kwaliteit metaal om de druk die erop wordt geplaatst weerstaan ​​echter.
  • In geen geval mag een gebarsten blok in een scheepsmotor worden gelast. Lassen verergert schade gebarsten motorblok en verzwakt de behuizing, waardoor verdere schade te verschijnen op een later tijdstip. Het is mogelijk om lassen te gebruiken om gaten in een motor te herstellen, maar scheuren zal verspreiden wanneer gelast.