Hoe maak je een gat in de tanden met een brug Corrigeer

Hoe maak je een gat in de tanden met een brug Corrigeer


Tandheelkundige bruggen zijn precisie, vaste apparatuur door tandartsen één of meer ontbrekende tanden te vervangen, of een aangeboren spleet corrigeren. Bruggen worden gemaakt met gezonde tanden die grenzen aan de ontbrekende tanden en de bereiding ervan alsof ze een kroon ontvangen door afscheren tandstructuur op alle vijf oppervlakken van de tand. Tussen de gebitselementen, is een valse tand gefuseerd plaats vervangt de ontbrekende tand. Bruggen zijn gemaakt van metalen die in porselein, of slechts goud metaal. Alleen een gediplomeerde tandarts heeft de vaardigheid om een ​​brug te maken.

instructies

1 Maak een afspraak met de tandarts van uw keuze. Als u niet beschikt over een tandarts, 1800dentist.com of de American Dental Association op Ada.org kunt u verwijzen naar een die past bij uw behoeften.

2 Kom een paar minuten te vroeg als u een nieuwe patiënt, als het kantoor van een anamnese vragenlijst in te vullen zal vereisen. Zorg ervoor dat u een verzekering kaart of dekking informatie te brengen, aangezien zij zal worden gevraagd.

3 te leggen aan een X-ray van de tand hoeft te worden overbrugd. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de tand ontbreekt volledig zonder behouden root of infectie aanwezig. Het helpt ook de tandarts te verzekeren dat de gebitselementen aan weerszijden van de tand gezond genoeg om een ​​brug te ondersteunen.

4 Ontspan terwijl de tandarts verdooft de tanden. Als het een voortand, de injecties die verder gaan onder de lip met make het voelen alsof de lip is vet en over-sized. Als de tand op de onderkaak, zal men gehele breedte verdoofd. Het is goed om te vragen om meer verdovingsmiddel, als het voelt alsof de tand niet zo gevoelloos als het zou moeten zijn.

5 Laat de tandartsassistente om een indruk te krijgen van de tegenoverliggende boog te nemen, dit is voor het doel van de beet registratie. Als de tand nodig een brug is op de bovenste boog, zal de beet registratie indruk op de onderste boog.

6 Sit back and relax terwijl de tandarts begint met de voorbereiding van uw mond voor de brug. Er zal de arts en een assistent zijn. De assistent zal uitzuigen, terwijl de tandarts op hoge snelheid boor de tanden aan weerszijden van het verkleinen. U vindt er een heleboel lawaai en kunnen sommige grappige geuren ruiken, vooral als er sprake is van vullingen in de tanden voorbereid. Het is goed om te laten de tandarts weten als je nodig hebt om te breken voor een moment.

7 Houd je mond open nadat de tandarts wordt gedaan boren. Hij zal het plaatsen van een klein stuk van koord rond elke tand onder het tandvlees-lijn. Het heet retractiedraad en het maakt het tandvlees weg van de tand te verplaatsen, zodat een goed beeld kan worden genomen voor de brug.

8 Volg de aanwijzingen van de tandarts, want hij neemt een laatste impressie van de brug voorbereiding. Dit zal hem te betrekken met behulp van een injectiespuit om wat fijnere gedetailleerd beeld materiaal rond de voorbereiding knijpen. Dit wordt gevolgd door een regelmatige afdruklepel vol materiaal. De indruk moet meestal in de mond van de patiënt te zitten voor vijf minuten vóór verwijdering.

9 Laat het verwijderen van de afdruklepel. De arts zal controleren of het een goede indruk, zo nu en dan een indruk moet opnieuw worden genomen om de brug goed gemaakt te garanderen. De tandarts zal een schaduw voor de brug te kiezen en vervolgens de patiënt naar zijn gelicentieerde assistent die zal maken en cement in een tijdelijke brug die de voorbereiding beschermt en is functioneel. Een tweede afspraak wordt gepland voor de permanente brug te worden gecementeerd.

10 Keer terug naar de tweede brug afspraak. Er is geen verdoving betrokken bij een brug installeren, tenzij de patiënt vraagt. Als de tijdelijke brug gevoelig is geweest, kan het een goed idee om te vragen om verdoving zijn.

11 Laat de tandheelkundige assistent van de tijdelijke brug te verwijderen. Ze zal meestal gebruik van een paar hemostats, grijpen het van beide kanten en schommelen, totdat het loskomt. Ze zal dan gebruik maken van een instrument om het overtollige cement uit de geprepareerde tanden te verwijderen.

12 Houd je mond open, terwijl de tandarts probeert aan de nieuwe brug. Hij zal een ontdekkingsreiziger te gebruiken om te gaan rond de randen ervoor te zorgen dat er geen gaten tussen de brug en de geprepareerde tanden. Hij zal de beet te controleren en de nodige aanpassingen aan de beet waar het hoog kan zijn.

13 Bite stevig op de katoen die in de mond wordt geplaatst na de installatie van de brug. De tandheelkundige assistent zal het cement te mengen, zal de tandarts de brug te plaatsen en heb je bijten op de katoenmarkt, totdat het cement is uitgehard. Zodra het cement is verwijderd, tandzijde gebruikt of er geen cement blijft tussen de tanden.

14 Spoel je mond nog een laatste keer, en de brug is voltooid.