Hoe maak je een Full Face Dive Mask Gebruik

Volledig gezicht duik maskers werden traditioneel alleen gebruikt door professionele duikers. Sinds duiken zo'n populaire recreatieve sport is geworden, hebben de fabrikanten begonnen met het maken volgelaatsmaskers voor amateur duikers ook. De prijs is hoger dan de traditionele maskers, maar de voordelen lijken te out-wegen de prijs. Volgelaatsmaskers geven duikers de mogelijkheid om normaal te ademen terwijl het geven van extra bescherming tegen koude of vervuild water. Lees verder om meer te leren.

instructies

1 Koop een volgelaatsmasker dat veilig past bij uw gezicht. Net als een traditionele gezichtsmasker, moet je in staat zijn om een ​​goede afzuiging te creëren rond het hele masker om water uit het invoeren van je masker te houden.

2 Schrijf u in voor een volgelaatsmasker duikcursus. Als u overweegt een volgelaatsmasker, bent u waarschijnlijk al scuba gegarandeerd, maar de kans is dat je getraind met een aparte gezichtsmasker en regulator.

3 Bevestig uw regulator slang aan het gezichtsmasker. Dit zal anders voelen omdat je niet langer een mondstuk te behandelen. De toezichthouder is eigenlijk een deel van het gezichtsmasker en gewoon moet worden aangesloten op uw luchttoevoer.

4 Ademen. Leren om te ademen tijdens het gebruik van een volgelaatsmasker is zo simpel als ademen op het land. U hoeft niet langer te ademen door je mond; u kunt ook ademen door je neus. Hoewel dit een eenvoudige stap, kan het een paar pogingen duren voordat u comfortabel met natuurlijke ademhaling onder water zijn.

5 Laat water naar je masker in te voeren en te leren te zuiveren. Als u op uw masker loosknop zal je masker leeg, of gewoon uitademen moet je masker te legen. Hier krijg je een goed gevoel voor hoe je masker werkt en wat je comfortabel met voordat u uw eerste duik met een volgelaatsmasker zijn.

Hints

  • Als u overweegt een volgelaatsmasker voor bescherming tegen koude of verontreinigd water, vergeet dan niet om uw hoofd te beschermen met een kap of een helm.