Hoe maak je een Fruit and Vegetable menuplan

Het plannen van een menu rond de meest verse ingrediënten zal blijken te zijn een dankbare maaltijd voor het lichaam. Focussen op smaak is zeker een manier om een ​​gezonde maaltijd nog leuker te maken. Groenten en fruit zijn vol van kleur en vol met voedingsstoffen. Ongeacht het weer je hakken, dobbelstenen, gebakken of stoom, bent u waarschijnlijk een grote maaltijd, dat zou wel goed genoeg te eten kijken. Voordat je begint, komen met een groot thema om het simpel te houden. Bijvoorbeeld je zou kunnen gaan met Thaise, Mexicaanse, mediterrane of California stijl keuken.

instructies

Gezond en Delicious

1 Was en afvoer sla je gekozen hebt voor uw eerste salade cursus. Maak een mediterrane salade met uien, tomaten, rijke donkere sla en Kalamata olijven. Besprenkel met wat balsamico azijn, en serveer. Combineer baby maïs, bamboescheuten, champignons, peultjes en dun gesneden wortelen op een Aziatisch thema salade te maken. Top het af met een scheutje sojasaus als je wilt. Gooi uw salade door de invoering van plastic folie over de kom en schud voorzichtig terwijl het plastic in plaats.

2 Hak wat aardappelen, tomaten, wortelen en selderij, en zet deze ingrediënten in een crock pot met wat groentebouillon. Kook de groenten tot ze gaar zijn. Voeg wat kruiden en specerijen om de smaak te verbeteren. Snijd enkele tomaten, paprika's, uien (of wat je wilt voor een koude gazpacho als u liever een koude soep.

3 Cook wat bonen over een open haard en serveer met gebakken paprika, uien, chili pepers en jalapenos, als je durft. Mash up enkele avocado en gooi in sommige tomaten, samen met groene pepers om een ​​guacamole te maken. Schraap wat maïs uit de (gestoomde of gekookte) cob toevoegen aan wat salsa. Snijd een aantal limoenen tot meer dan knijp het gerecht.

4 Knip al uw favoriete fruit nu, want dit is wat je voor het dessert zal hebben. Gebruik kokosnoot om de schotel te zoeten. Besprenkel wat chocolade saus op het bord om te dippen (chocolade komt van een boon, na alle). Experimenteren met de binnenkant van een vanillestokje. Voeg de "lef" van de boon tot een fruitsalade, en laat het zitten in de koelkast voor een paar uur, zodat de smaak van het fruit te dringen.

Hints

  • Een ander idee voor de salade cursus is om wat fruit toe te voegen. U kunt bijvoorbeeld mandarijntjes naar de Aziatische salade, of druiven toe te voegen aan de Middellandse Zee is.
  • Misschien wilt u de sojasaus als je een hoge bloeddruk weglaten. Al het andere is goed voor je, zolang je geen allergieën, dus vergeet niet te vragen als u met de gasten genieten van deze maaltijd met u.