Hoe maak je een Freestyle Dirt Bike Maak

Hoe maak je een Freestyle Dirt Bike Maak


Om de volgende Travis Pastrana of Kyle Loza vergt veel van de praktijk, de zenuwen zo hard als ijs en een hoogst gewijzigde fiets. Een nieuwe freestyle motorcross rijder heeft behoefte aan een fiets die maximale veiligheid zal bieden en tegelijkertijd zorgen voor wendbaarheid. Veel geld, tijd en werk in een top-notch freestyle crossmotor te worden gezet.

instructies

1 Koop een 250 cc freestyle motorcross fiets. De 125 cc ras is niet veel in freestyle wedstrijden als gevolg van de kleinere motor gebruikt.

2 Bevestig een stuur stabilisator aan het ondereinde van het stuur. Het zal helpen het stuur te behouden positie tijdens harder trucs.

3 Plaats een aftermarket chain gids langs de ketting op de motor. Het zal voorkomen slippen tijdens trucs.

4 Plaats een geluiddemper pijp op de motor. Het zal kracht en snelheid te verhogen.

5 Breng een stijvere schok voor de schorsing te helpen verzachten de landingen op lange sprongen en extra druk op starts te bieden.

6 Leg een stuk kleine slang rond de gaskabels en zet hem vast aan het stuur met een zip-tie. Je wilt niet om de kabels clip terwijl het proberen een cliffhanger, het plaatsen van uw voeten onder het stuur terwijl de uitbreiding van je handen boven je hoofd.

7 Scheer het zadel omlaag, zodat het gemakkelijker is om te bewegen rond de fiets.

8 Snijd gaten in de plastic onder het zadel mogelijk te maken voor superman grijpers en andere trucs.

9 Trim het achterspatbord naar beneden om de mobiliteit te verhogen.

Hints

  • Probeer elke wijziging nadat u het toepast. Voel je elk nieuw stuk en krijgen een goed begrip van hoe het werkt voordat u een nieuwe wijziging toe te passen.
  • Do not "overdrijven" de motor wijzigingen. Als er te veel, de fiets ziet er vreemd uit. Bijvoorbeeld, wees voorzichtig hoeveel je bezuinigen op het achterspatbord, want als je te veel te snijden, je fiets ziet er gecastreerd.