Hoe maak je een Frame Pad Van een BinnenbandVerminder, hergebruik, met pensioen gaan. Veel ruiters ervaren lekke banden, doorn gaten en klapband op fietsband binnenbanden. Er moet een manier om die nu nutteloos buizen converteren naar iets van waarde. Enter. . . het frame pad. Het is trendy, het is chic en het beschermt waar het moet. Het beste van alles, het is een gratis gebruik van een item dat anders zou worden weggegooid in de afgrond van Moeder Aarde. Gebruikt op mountainbikes om keten klap te verzachten, BMX-fietsen aan de familie juwelen of enige snelheden te beschermen om te beschermen tegen het stuur krassen. De binnenste buizenframe pad dient zijn doel.

instructies

1 Snijd de klep van de gebruikte fiets buis met een scherpe schaar. In hetzelfde gebied, snijd de buis in de helft tot één lange strook vormen.

2 Plak de schaar in het gat aan de ene kant van de buis strip en snijd het helemaal naar beneden het midden. Je hebt nu een vlakke laag van rubber.

3 Identificeer het gebied op uw fotolijst die opvulling nodig. Zo kan een mountainbiker willen pad zijn liggende aan de ketting slap of een single-speed renner te verlichten kan de noodzaak om pad de bovenbuis hebben.

4 Verwijder alle vuil van het fietsframe. Ook, verwijder alle puin van de gebruikte binnenband.

5 Wikkel het gebied dat moet worden opgevuld met plastic folie om de verf te beschermen op het frame, als je wilt.

6 Begin aan beide uiteinden van uw werkgebied en veilig plak het ene uiteinde van de rubberen slang aan het frame op een ondiepe hoek. Idealiter tape te dekken en te verzekeren van een 1/2 inch van het buisuiteinde en 1 inch van het frame.

7 Wikkel de buis, te beginnen bij de afgeplakte einde, rond het frame in een diagonaal patroon. Zorg ervoor dat de rubberen overlappen ongeveer 1/4 inch (of meer als je een dikkere slagboom wilt) op elke rond gaan.

8 Band het eind van de voltooide wikkel aan het frame op dezelfde manier gebruikt om het begin van de verpakking te verzekeren.

9 Beoordelen of het beoogde gebied is bedekt. Zo niet, herhaal het proces met een tweede buis om volledige dekking te komen.

10 Hoe maak je een Frame Pad Van een Binnenband

Recycling van binnenbanden zorgt voor een minder stukje rubber in onze stortplaatsen.

Snijd de tape in welke breedte u wilt een patroon wrap compleet over je nieuw frame pad. Creatief, eenvoudig traceren van de naden van de buis wrap of kriskras door de band naar een ontwerp te vormen. Hoe dan ook, het zal de structuur toe te voegen aan je lijst pad en een handtekening look aan uw fiets.

Hints

  • Als u een mountainbiker met behulp van uw pad voor ketting slap bent, moet je niet te veel tijd versieren. Na een moeilijk seizoen, zal uw pad vrij bewerkt en moet het worden vervangen.
  • Eventuele overgebleven delen van de buis kan worden gebruikt om accessoires om uw fietsframe te beveiligen zonder krassen op de lak en zorgen voor een no-slip barrière.
  • Binnenbanden bevatten zwavel, die donkere vlekken kan produceren op uw verf. Als dit voor u van belang, toe te voegen plastic folie aan het frame voordat u de binnenband. U kunt ook gebruik maken van plastic tape als bescherming tegen vlekken.