Hoe maak je een Football Pool Grid Spelen

Hoe maak je een Football Pool Grid Spelen


Een voetbal zwembad is een leuke manier om betrokken te raken in het spel te krijgen zonder een fantasie team te maken of onderzoeken punt spreads. Het rooster is eenvoudig in te stellen, en elke doos is een potentiële winnaar. Wanneer de spelers op het veld punten te scoren, jij en je vrienden hebben een nieuwe kans om de overwinning claimen in je voetbalpool.

instructies

1 Maak een rooster met 10 kolommen en 10 rijen. Dit geeft u een totaal van 100 dozen. De dozen moeten groot genoeg zijn om de namen van personen zijn.

2 Claim je boxen. Al uw pool deelnemers zullen hun namen te schrijven in de vakken. Het zwembad maakt het mogelijk voor maximaal 100 spelers, waarbij elke persoon die beweert een doos. Voor kleinere groepen, kunnen spelers meerdere dozen claimen. Het spel is leuker als alle vakken op het rooster worden ingevuld.

3 Zodra je spelers hun dozen hebben beweerd, is het tijd om de score nummers te bepalen. Schrijf de cijfers 0 tot en met 9 op kleine stukjes papier en leg ze in een hoed of kom. Teken de aantallen tegelijk en in dezelfde volgorde waarin ze geplukt, schrijf de getallen aan de linkerkant van de dozen (naast de eerste kolom). Teken de nummers opnieuw en schrijf de cijfers boven elke doos in de bovenste rij.

4 Plaats de namen van de voetbalteams op de grid. Schrijf de naam een ​​team over de bovenkant van het rooster aan te sluiten op de horizontale rijen. Schrijf de naam van het andere team aan de linkerkant van het net te koppelen aan de verticale kolommen.

5 Wanneer het spel voorbij is, neemt het laatste cijfer van de score van elk team en lokaliseren van het vak op het rooster waar die cijfers te voldoen. De persoon die beweerde dat vak wint de voetbalpool.

Hints

  • Uw zwembad kan maximaal vier winnaars hebben als je het spel score te gebruiken aan het eind van elk kwartaal. De score mag niet te veranderen van een kwart naar de volgende, zodat een speler kan gelukkig genoeg om alle vier keer te winnen.
  • Wilt u meer dan één box claimen, kunt u uw kans om te winnen door te kiezen voor dozen in een diagonaal patroon op de grid. Dit geeft u meer cijfercombinaties. Vermijd beweren dozen die zijn allemaal in dezelfde rij of kolom.