Hoe maak je een Fluke Test

Hoe maak je een Fluke Test


Botten zijn een soort trematode die in de menselijke darm wonen. Deze parasieten ook hun eieren te leggen bij de mens en, indien onbehandeld, kan darminfecties die medische aandacht nodig hebben veroorzaakt. Als je met je darmen of maag problemen, kunt u een probleem met de botten hebben. Voor een bezoek aan een arts, is het een goed idee om een ​​paar stappen om jezelf te diagnosticeren nemen. Dit zal helpen u laten weten of staartvinnen er de oorzaak van uw symptomen of als er een ander probleem.

instructies

1 Denk goed na over uw reiservaring. Fluke infecties zijn zeldzaam in de VS, maar als je onlangs hebt gereisd om ontwikkelingslanden zoals Thailand of elders in Zuidoost-Azië, je bent intestinaal ongemak kan worden veroorzaakt door een toevalstreffer. Je moet ook nagaan of je hebt gegeten rauw vlees, vis of planten.

2 Diagnose van de symptomen van fluke infecties. Huiduitslag, koorts, hoest, diarree, en piepende ademhaling zijn alle voorkomende symptomen die een toevalstreffer leeft in uw darmen. Helaas zijn er geen symptomen die uniek zijn voor infecties Fluke zijn.

3 Wacht een paar dagen om te zien of het probleem afneemt. Als dat zo is, je bent een infectie was waarschijnlijk de oorzaak van een griep, verkoudheid of een andere tijdelijke toestand. Als het probleem aanhoudt, gaat u naar uw lokale arts.

4 krijg je een röntgenfoto van de borst. Een van de makkelijkste manieren om een ​​fluke infectie te diagnosticeren is door middel van een eenvoudige X-ray. De technicus zal uw arts te vertellen of u een infectie.

5 Heeft u een bloedtest. Een andere manier voor uw arts om u te testen op botten is om een ​​bloedmonster te dienen. Deze methode kan ook onderscheid maken tussen een verleden infectie en een huidige, die andere tests niet kunnen doen.

Hints

  • Zodra uw arts een toevalstreffer infectie is vastgesteld, zal hij medicijnen om te gaan met het probleem te schrijven.