Hoe maak je een Float Tie naar een Line

Hoe maak je een Float Tie naar een Line


De vlotter is een gemeenschappelijk visserij-tool waarmee de visser om de diepte van het aas te controleren, te lokken of vliegen. De vlotter creëert ook een visueel hulpmiddel voor het opsporen van stakingen. Bevestigen van de vlotter de regel wordt bereikt met behulp van verschillende systemen. De negentig graden systeem is een gemeenschappelijke keuze, maar vissers kunnen ook kiezen voor een instelbare systeem voor het vissen variabele diepten. De vlotter komt in verschillende stijlen, met de meerderheid met een permanente lus voor lijnbevestiging.

instructies

slip Bobber

1 Pak de tag einde van de lijn en schuif het door de twee openingen op een rubberen bobber stop. Stel de bobber stop in de gewenste diepte van de verleiding te vertegenwoordigen. Vertegenwoordigen de lengte van de leider bij het bepalen van de diepte.

2 Schuif een kraal op de lijn en duw het tegen de bobber stop. De kraal fungeert als een kussen tussen de aanslag en de vlotter. Het voorkomt ook dat de vlotter van opknoping op de halte.

3 Duw de tag einde van de lijn door het gat in het midden van de vlotter. Trek de lijn uit de andere kant. Bind een draaibaar op het einde van de lijn, en bevestig de leider en aansluiten op de draaibare kop.

Ninety-Degree Float

4 Bind het einde van de vislijn om de lus op de vlotter. Bind de lijn met een clinch knoop door door de lus trekken van de tag einde en het maken van acht wraps rond de belangrijkste stam van de lijn. Trek de tag uiteinde door de lus gemaakt aan de voet van de wikkels. Trek aan de tag einde en belangrijkste stam tegelijkertijd om de knoop te scherpen.

5 Bind de leider om de lus op de vlotter met een clinch knoop. Bind de leider onder aan de lus een negentig graden hoek tussen de hoofdlijn en de grootste leverancier. De hoek zal glijden, terwijl het gieten, maar het zal passen zodra het in het water.

6 Bind de lokken of vliegen naar het einde van de leider. Gebruik een gewogen lokken en plak er een splitsing boven de verleiding geschoten om te zorgen voor de rig verblijf in een negentig graden.

Hints

  • Gebruik een leider en lijn formaat dat geschikt is voor de vissoort het doelwit is. De vlotter is verkrijgbaar in verschillende maten aan de verschillende grootte lijnen en staven geschikt.
  • Hoewel de vlotter regelt de diepte, lange leiders maken het moeilijk om vis te landen. Gebruik een lange steel net of een gaffel voor diep water vissen met een float.