Hoe maak je een Float Line maken

Hoe maak je een Float Line maken


Een float lijn is een eenvoudige methode voor het optuigen van een vislijn met een dobber. De vlotter rig is vaak een van de eerste methoden van de visserij gebruikt door vele vissers. Het tuig maakt een haak en aas te worden gepresenteerd op een bepaald niveau in het water. Een paar eenvoudige stukken aan te pakken worden gebruikt om de drijflijn direct op de belangrijkste vislijn te monteren.

instructies

1 Verwijder het hout of plastic pin van een vlotter. Schuif de vlotter op het uiteinde van uw vislijn. Duw de vlotter van de lijn en steek de pen in het gat in de vlotter om zijn plaats te houden en uit de weg.

2 Bind een aas houder haak op het einde van uw vislijn met een uni knoop. Bevochtig de knoop en trek deze strak tegen het oog van de haak. Trim overtollige lijn die van de knoop met een schaar.

3 Plaats een 1/4 ounce of lichter krimp-on gewicht op de lijn. Meten 18 inch van de haak en krimp op het gewicht. Gebruik een tang om te helpen krimpen van het gewicht.

4 Haal de pen uit de vlotter als je klaar bent om te vissen zijn. Schuif de vlotter naar boven of beneden de lijn naar een positie die het mogelijk maakt het aas worden gepresenteerd op het gewenste niveau. Plaats de pen terug in de vlotter om het vast te zetten.