Hoe maak je een Fladderende Caddis Tie

Hoe maak je een Fladderende Caddis Tie


Het fladderen Caddis is een eenvoudige droge vlieg ontworpen om de grillige bewegingen van een volwassene caddisfly imiteren. Verschillende varianten van de vlieg bestaan, maar alle patronen gebruiken een hackle thorax die het mogelijk maakt de vlieg te schaatsen over het water. De hackle ondersteunt het lichaam van de vlieg, en licht spiertrekkingen de staaf tip voegt beweging zonder zinken van de vlieg. De fladderende Caddis vereist tussenliggende vliegbinden vaardigheden aan wind en bind de hackle in een uniform ontwerp.

instructies

1 Klem de haak in de vliegbinden bankschroef. Start the fly binddraad aan de haak oog en wikkel het uit naar de haak bocht.

2 Dep een dun laagje nasynchronisatie was op de draad. Snijd een massa van bont van het masker van een overleden zwarte haas. Meng de vacht door het scheiden van de vezels met uw vingers. Breng een dun laagje van de vacht tegen de draad. Draai de vacht tussen je middelvinger en duim te draaien op de draad. Wikkel de nasynchronisatie tweederde van de weg naar beneden de haaksteel. Maak zelfs wraps een uniform lichaam op te bouwen.

3 Snijd een dun groepje herten haarvezels. Kam de ondervacht uit het haar met onze vingers. Meet het haar aan de lengte van de haak schacht passen. Houd de basis van de vezels bovenop de schacht, een derde van de weg boven de haakoog. Maak zes strakke draad wraps om de vezels vast te zetten aan de haak schacht.

4 Selecteer een bruine hackleveer met vezels, het meten van tweemaal de afstand van de haak kloof. De lange meting is opzettelijk en noodzakelijk om de vliegen te ondersteunen op de top van het water. Slag de uiteinden van de vezels hackle tegen de natuurlijke richting naar de top van de stam bloot. Houd het uiteinde van de steel van de haak schacht, direct achter het lichaam en vleugel. Maak zes strakke wraps aan de hackle vast aan de haak.

5 Wikkel de draad voor het oog van de haak. Houd de basis van de hackleveer en maak daaropvolgende wikkels totdat u de draad te bereiken. Stroke van de vezels met uw vingers aan elke wrap om te voorkomen dat vezels bekneld onder de stengel. Maak zes strakke draad wraps aan de hackle te beveiligen op het oog van de haak. Snijd de overtollige hackle weg van de haak met een scherpe schaar.

6 Tie 10 half-kink in de kabel knopen bij het oog van de haak met een zweep finisher. Knip de draad van de haak met de schaar.

Hints

  • Verander de kleur van het masker van de hazen aan specifieke soorten caddisflies passen. Pas de draad kleur van de nieuwe carrosseriekleur passen.