Hoe maak je een Fishing Tournament Organiseer

Terwijl de golf en tennis zijn de meest bekende outdoor toernooi sporten, hebben viswedstrijden al tientallen jaren. De meest bekende zijn de Bass Sportvissers Sporters Society (BASS) toernooien, maar toernooien zijn nu gewijd aan de liefde van andere soorten of gewoon om de sport in het algemeen.

instructies

Basic Steps

1 Bepaal het doel en de reikwijdte van het toernooi. Het zou kunnen zijn om de sport visserij te bevorderen, om de vaardigheden van de deelnemers te testen, tot broederschap en kameraadschap onder de deelnemers, of iets anders te bieden. Zal dit een kleine eenmalige gebeurtenis, of een deel van iets groters?

2 Ontwikkelen van een organisatie om het toernooi te overzien, het verdelen van de taken van de planning en promotie onder de leden van de groep.

3 Kies de datum en locatie toernooi, en de vissoorten die zullen worden gericht door vissers. De meeste zoetwater toernooien richten zich op één soort, zoals largemouth bas of snoekbaarzen.

4 Neem contact op met de staat agentschap dat de regeling van de visserij in de staat waar het toernooi zal worden opgevoerd voor zak grenzen zowel van de staat toezicht houdt, evenals alle noodzakelijke vergunningen te verkrijgen om het toernooi te voeren.

5 Ontwerp van het wedstrijdreglement en post ze op het toernooi website. Er moeten regels inschrijfgeld en prijsstructuur, scoring methoden (totaal gewicht of puntensysteem), beperkingen op het aantal en de grootte van de vis (vooral als restrictiever dan staat regelgeving) en regeling inzake de behandeling van vis. Veel viswedstrijden ondersteunen brengen vissen in leven en het vrijgeven van hen na weging.

organisatorische Verantwoordelijkheden

6 Aanstellen van een coördinator voor de inspanningen van alle mensen die aan taken overzien.

7 Pick iemand die verantwoordelijk is voor de promotie van het evenement door middel van posters, advertenties in kranten, radio, televisie en internet.

8 Laat iemand dienen als de samenwerking met de staat agentschap dat de visserij en viswedstrijden overziet.

9 Hier krijg je een mailing lijst van mogelijke deelnemers uit lokale visserij clubs of dergelijke en stuur elke potentiële deelnemer een inschrijfformulier en volledige regels.

10 Schik voor het indienen van alle vissers concurreren in het toernooi. Dit kan zo simpel zijn als het boeken van een camping of zo geavanceerd als het beveiligen van kamers in een nabijgelegen hotel.

11 Zorgen voor voedsel voor alle vissers. Lunch kan worden broodjes en frisdrank geschonken aan elke visser voordat hij stelt, omdat de vissers waarschijnlijk lunchpauze zal besteden aan het water, terwijl het ontbijt en diner sit-down maaltijden zou moeten zijn.

12 Neem contact op met lokale organisaties en fabrikanten vistuig om sponsors te zijn en de prijzen voor het evenement te bieden.