Hoe maak je een fietshelm Shield

Fietshelmen kunnen komen met schilden op je gezicht, vrijwel dezelfde manier motorhelmen doen dekken. Ze worden gebruikt als bescherming tegen wind weerstand en gebruikt als vizieren tegen de zon. Wanneer u een fietshelm schild te selecteren, moet u weten welke het beste werkt voor het soort fietsen je doet en welke past bij uw helm.

instructies

1 Selecteer een getinte helm schild om te bezuinigen op de intense verblinding. Zo worden HyperOptics schilden door FogCity gemaakt met een speciale film die donkerder in fel licht gaat. U kunt ze kopen via de CycleGadgets.com website (zie bronnen hieronder).

2 Kies voor een vizier in plaats van een helm schild voor dagelijks gebruik, zoals de helm schilden hebben het potentieel om te verbrijzelen en verwonden u in een val. Bijvoorbeeld, ProRider.com draagt ​​een universele fiets helm vizier ontworpen om te bevestigen aan de bovenkant van uw huidige helm (zie bronnen hieronder).

3 Onderzoek de rand van het schild en haar positie op je gezicht. Sommige schilden zijn bekend om rijders te snijden met hun randen.

4 Test de manier waarop het schild wordt gekoppeld aan uw fietshelm. Hoewel ze stevig moeten worden verbonden, moeten ze ook los in het geval van een crash. Ook kan een schild welke haken en ogen aan een passerende object hoofd van een ruiter rukken en verwonden zijn nek.

5 Zorg ervoor dat het schild toelaat juiste ademhaling. Sommige schilden slechts een deel van het gezicht, waardoor lucht door de mond en neus te laten stromen. Volledige gelaatsbescherming, anderzijds, moet luchtgaten of soortgelijke ventilatie. Anders zou het schild beslaan wanneer je zwaar ademen, verduistert uw visie.

Hints

  • Check de website voor de Bike Helmet Safety Institute voor meer informatie over de veiligheid functies die u moet zoeken op fietshelmen te leren (zie bronnen hieronder).