Hoe maak je een Fietsenrek Monteer aan de achterzijde van een Jeep Cherokee

Voor degenen Jeep Cherokee eigenaars die graag van het buitenleven, het installeren van een fietsenrek aan de achterkant van de jeep kan een handige manier om uw fiets te krijgen rond de stad, of uit de stad. Er is een grote verscheidenheid van fietsenrekken beschikbaar voor Jeep Cherokee. In 2010 variƫren verschillende racks in prijs van $ 125 tot $ 300. Misschien is de makkelijkste fietsenrekken te installeren zijn die recht schuiven in je trekhaak ontvanger. Een aantal van de kwaliteit racks van dit type zijn beschikbaar voor aankoop.

instructies

1 Stel uw fietsenrek indien niet voorgemonteerd. Bevestig de fiets cradle stuk aan de hals van het fietsenrek met de schroeven, moeren en bouten. Bevestig de andere kant van het fietsenrek nek (onder) aan de kink in de kabel connector; Deze onderdelen moeten gemakkelijk in elkaar schuiven en er moet een schroef, pin of een hendel van een soort dingen vast stevig op zijn plaats zijn.

2 Verwijder de stopper (plug) van uw Jeep kink in de kabel-ontvanger als je die hebt.

3 Schuif het fietsenrek kink in de kabel connector in uw jeep kink in de kabel-ontvanger, het opstellen van de gaten in je fietsenrek connector met de kink in de kabel van uw Jeep, zodat u kunt zien via hen.

4 Schuif de lange zilveren bout stuk (dat moet komen met kink in de kabel van uw jeep) door de gaten in het fietsenrek connector en uw Jeep kink in de kabel.

5 Steek de kink in de kabel pen door de kleine cirkel op het einde van de zilveren bout stuk om uw fiets rack vast te zetten aan kink in de kabel van uw Jeep.

Hints

  • Zorg ervoor dat uw fiets rack kink in de kabel connector overeenkomt met de grootte van uw Jeep's kink in de kabel-ontvanger; bijvoorbeeld, als je een 2-inch kink in de kabel-ontvanger, moet u een fietsenrek te kopen met een 2-inch kink in de kabel connector. Nadat u uw fiets rack hebt aangesloten op uw Jeep kink in de kabel, duw het rek links naar rechts en op en neer om ervoor te zorgen dat deze stevig vast zit. Doe hetzelfde nadat u uw fiets (en) hebben bevestigd aan het fietsenrek.
  • Sommige kink in de kabel ontvangers en fietsenrekken zijn ontworpen voor voertuigen van een bepaald gewicht en het ontwerp en de installatie van de verkeerde apparatuur op uw Jeep Cherokee kan leiden tot schade aan de Jeep, fiets (en), of erger nog, andere bestuurders. Doe je onderzoek om ervoor te zorgen dat de trekhaak en fietsendrager u koopt geschikt is voor uw Jeep is, en raadpleeg een professional in uw omgeving als u niet zeker weet hoe u het fietsenrek correct te installeren.