Hoe maak je een Fietsenrek Kopen voor uw auto

Moe van het gooien van uw fiets in de achterbank van je auto en het krijgen van kettingvet overal? Koop een fietsenrek om dit probleem op te lossen en om de fiets caddy voor al uw vrienden geworden.

instructies

1 Ga naar uw garage en controleren van uw auto. Kijk om te zien of je dakgoten op het dak of een trekhaak aan de achterzijde, dan houd deze feiten in gedachten voor later.

2 Grootte-up van uw auto. Bepalen of u gemakkelijk uw fiets op en af ​​als u een imperiaal gekocht kon tillen.

3 Erachter te komen hoeveel fietsen je wilt in staat zijn om te vervoeren op uw auto.

4 Ga naar uw lokale fiets winkel.

5 Kijk voor een fietsenrek dat uw auto past en dragen het aantal fietsen die u nodig hebt. Bijvoorbeeld, sommige fietsenrekken passen op dakgoten, sommige op trekhaken en een aantal op hatchbacks.

6 Koop een fietsenrek dat de criteria past voor uw auto en ziet en voelt stevig. U wilt een rek dat uw fiets zal houden van het bewegen bij hoge snelheden.

Hints

  • Sommige fietsenrekken zijn uitgerust met sloten. Kijk voor deze stijlen als u woont in een stad of van plan op het houden van uw fiets op het rek voor langere perioden.
  • Sommige fiets dakdragers vereisen dat u het voorwiel te nemen van de fiets. Deze rekken zijn over het algemeen zeer stevig en bieden een lagere klaring.