Hoe maak je een Fietsenrek Install

Een fietsenrek kan u helpen om meer spullen dragen op de fiets. Een rek in de achterkant van de fiets is een meer haalbare optie dan een mandje aan de voorkant, omdat het meestal meer kan houden en zal uw visie niet blokkeren tijdens het rijden. De meeste racks zijn ontworpen op een willekeurig formaat fiets worden gemonteerd. De exacte methode van de installatie kan variƫren, afhankelijk van de stijl van het rek; zijn er twee fundamentele stijlen.

instructies

1 Zorg dat u weet het type fietsenrek u hebt en hoe het aansluit op de fiets. De meeste fietsenrekken hebben een lagere steunen die aansluiten op het achterwiel van de fiets in de buurt van de tandwielen, en ze ook verbinding maken met het frame onder het zadel. Anderen zijn ontworpen om aan te sluiten onder alleen de zitplaats; ga dan naar stap 4, indien dit het geval is.

2 Sluit het rek op de achterwielen, indien het heeft wel de onderste steunen. het frame van de fiets meestal heeft inzetstukken met schroefdraad in de buurt van de achterste tandwielen, en het rek zal vergelijkbaar inserts te hebben. Schroef het rek aan het frame met behulp van deze gaten en bijgeleverde schroeven het rek's. Indien de fiets niet deze gaten heeft, de balans van de uiteinden van de tandheugel dragers de moeren bevestigen van de tandwielen aan het frame.

3 Bevestig het rek aan het frame direct achter de stoel en de zitting staaf. Verwijder de borgbout dat de zitting staaf kanaal vernauwt en verlengen de twee stangen aan de voorzijde van het rek zodat hun gaten uitgelijnd met de gaten voor de borgbout. Plaats de bout zo gaat het door de gaten voor het kanaal en staven en draai de bout; moet u opnieuw aan te passen de zitting.

4 Gebruik de stoel stang aan een rek dat niet onderste steunen heeft te monteren; dit type een kanaal voor de stoel stang aan de voorzijde hebben. Til de zitting en de stang uit het kanaal door het losdraaien van de grendel en schuif de staaf in het kanaal van de rek. Plaats de stang terug in het kanaal en draai de bout.

5 Stel de positionering van hetzij rack nodig. Een rek met onderste steunen, trekken terug tot de bodem van het rek parallel aan de grond. Voor een rek zonder steunen, schuif het rek naar boven of beneden langs de stoel stang totdat hij zich op de hoogte die u nodig hebt.

Hints

  • U zult touwen, netten of riemen nodig om iets vast te zetten aan het rek tijdens het rijden.