Hoe maak je een Fietsenrek gebruiken

Het hebben van een fietsenrek is een groot gemak wanneer u wilt uw fiets te nemen om een ​​spoor, weg ras, op vakantie of zelfs om te worden gerepareerd. Er is nogal een verscheidenheid van racks beschikbaar. Het kiezen van de juiste rek voor uw auto en het gebruik van het goed is van essentieel belang voor het veilig vervoeren van uw fiets van de ene locatie naar de andere.

instructies

1 Ga naar een sportzaak of fiets winkel om een ​​fietsenrek te kiezen. Zorg ervoor dat de auto die u zal voornamelijk worden met behulp van uw rack te brengen. Vraag een sales associate voor hulp bij het kiezen van een geschikte rek voor uw auto en fiets. Zij zullen in staat om te adviseren of u een rek dat gaat op de achterkant van uw auto of een die gaat op de top moet gebruiken. Koop de rek van uw voorkeur op basis van degenen aan te raden om je.

2 Hebben de sales associate u laten zien hoe u uw nieuwe fietsendrager goed te beveiligen om uw auto. De bandjes die het rek aan uw auto moet worden gelabeld en gemakkelijk herkenbaar. Sommige bandjes kunnen bovenste en onderste worden geëtiketteerd om aan te geven waar ze moeten aansluiten op uw auto. U ontvangt ook een handleiding met uw nieuwe rack die aanwijzingen geeft voor het bevestigen van het rek. Zodra de associate u heeft laten zien hoe je het rek te zetten op uw auto, neem het uit en doe het zelf om ervoor te zorgen dat u comfortabel.

3 Vraag het aan de Sales Associate om te laten zien hoe u uw fiets vast aan de fietsendrager (of een winkel fiets als je niet in staat om jou in je auto te brengen waren). Als het eenmaal is gemonteerd, zorg ervoor dat u vertrouwd bent met hoe veilig het is zijn. Test de beveiliging door zachtjes te trekken op je fiets en de banden om ervoor te zorgen dat er niets los gemakkelijk. Nadat u tevreden bent, verwijder je fiets en monteer het zelf om ervoor te zorgen dat u comfortabel. Nogmaals, de handleiding instructies voor toekomstige referentie te geven.

4 Bij het rijden met uw fiets rack en fiets gemonteerd op uw auto, rijdt langzaam en voorzichtig. Wees extra voorzichtig bij het gaan over verkeersdrempels of hobbelige wegen.

Hints

  • Als u niet tevreden bent met de beveiliging van uw fiets op het rek, kopen sommige bungeekoorden en gebruik ze om extra bescherming toe te voegen.
  • Het is een goed idee om uw rack te verwijderen en plaats het in je kofferbak wanneer u deze niet gebruikt om te voorkomen dat wordt gestolen.