Hoe maak je een feestelijke Indoor Putting Green Make

Hoe maak je een feestelijke Indoor Putting Green Make


Met het oog op de praktijk van uw weg te zetten van de cursus, maak uw eigen indoor putting green voor thuis of op kantoor. Je kunt het zo feestelijk als je wilt maken, is er geen noodzaak om vast te houden aan de standaard groene gras en vlakte box. Net als golfballen komen in verschillende kleuren, kunt u uw huis oefenterrein worden gecreëerd die verschillende ontwerpen ook.

instructies

1 Beslissen of u wilt een vlakke putting green of een verhoogde één. Voor een vast putting green, snijd een stuk triplex ten minste 1-inch dik, 4-voet breed en 8-voet lang. Idealiter zou je het 15-voet lang als je de ruimte voor te maken.

2 Snijd een platform als u wenst om te kunnen worden verhoogd. Gebruik stevige stukken hout aan een frame dat de multiplex zal huis en zo veel steunbalken het stabiel terwijl ze liep op onderstaande om te blijven bouwen. Ze moeten minstens 4 1/2-inch hoog, de lengte en breedte van uw triplex board te snijden. Gebruik haakjes en nagels om ze samen te overstag

3 Bouw een rechthoek doos, minimaal 4 1/2-inch hoog, gesneden om de lengte en de breedte van uw triplex board. Brace de uiteinden samen met beugels en maak de steun braces eronder uit massief hout ook, regelafstand ze uit elkaar, zodat er geen "zwakke plekken" (gebieden die naar beneden zinken) als je loopt op de top.

4 Gebruik een kompas en potlood om een ​​cirkel die 4 1/4 inch in diameter op de multiplex voor uw gat te trekken. Zorg ervoor om te vertrekken 1-2 voeten aan elke kant, om te zien hoe van je stookt zijn als je mist. Gebruik een decoupeerzaag om deze uit te snijden voor de meest vloeiende mogelijke finish.

5 Kies een kort dutje tapijt in plaats van de standaard turf naar een feestelijke indoor putting green te maken. Elke kleur die bij de rest van het interieur zal werken, mits de bal kan soepel glijden over het oppervlak.

6 Lijm het tapijt of turfmolm omlaag beweegt. Begin aan de ene kant, zodat het tapijt overhang de zijkant over een duim en vacht zowel de raad van bestuur en de achterkant van het tapijt met tapijt lijm. Druk stevig, je omhoog te werken naar de top, het uitrekken van de tapijt, zodat er geen klontjes of zwelt dat de putting oppervlak ongelijk zal maken.

7 Snij de overhang van het tapijt op het bord en zet het neer op het platform, zorg ervoor dat de randen gelijk met het frame. Coat zowel het platform en de randen van het bord waar het voldoet aan met houtlijm, plaats ze bij elkaar en dan gebruik maken van kleine nagels overstag langs de zijkanten en eindigt om het stevig vast te zetten.

8 Verf de zijkanten van het platform om het uiterlijk van de oefengreen te verbeteren, terwijl het maken van een feestelijke indoor putting green. U kunt ontwerpen of gewoon jas met een gewaagde kleur stencil om het tapijt die u hebt gekozen te vullen.

9 Knip het gat en zet in een kop als je die hebt en maak het geheel af met een heldere vlag om je op te vrolijken op het verbeteren van je spel, zelfs als er niemand is rond. Voeg een kleine duw licht op de bodem van de beker of het geluid knop die afgaat elke keer dat u het te maken.