Hoe maak je een Fatty Liver Restore

Leververvetting wordt gekenmerkt door accumulatie van vet in de lever. Voor de meeste mensen is het geen symptomen veroorzaken en zal niet leiden tot complicaties. Bij sommige mensen kan echter het overtollige vet leiden tot weefsel littekens, ontstekingen en mogelijk leverfalen. Gelukkig, behandeling bestaat uit eenvoudige zelfzorg maatregelen die niet alleen profiteren van uw conditie, maar uw algehele gezondheid als goed.

instructies

1 Praat met uw arts over uw huidige medicatie. In sommige gevallen, kan bijdragen aan drugs leververvetting. Je zou in staat zijn om doses te wijzigen of te schakelen medicijnen.

2 Zorg voor een gezond gewicht. Als je te zwaar bent, vraag dan uw arts voor hulp bij het ontwerpen van een programma van het gewichtsverlies als verleden pogingen het ongelijk zijn gesteld. Gezond gewicht te verliezen is een tot twee pond per week beschouwd.

3 Eet goed. Verhoog uw consumptie van fruit, groenten en volle granen. Verminder je inname van verzadigde vetten, die worden aangetroffen in dierlijke producten en alles wat met hen. Kies gezonde vetten zoals olijfolie en koolzaadolie, noten, zaden en koud water vissen. Het houden van uw cholesterol naar beneden is erg belangrijk voor het beheer van leververvetting. Veranderingen in levensstijl zijn meestal de eerste lijn van verdediging, maar als je merkt dat ze niet werken, kunnen medicijnen helpen. Dit stelt u niet vrij, echter, van het maken van noodzakelijke aanpassingen aan uw dieet.

4 Oefening regelmatig. Dertig minuten van matige activiteit meerdere dagen per week is optimaal. Als u nog niet regelmatig werken, overleg dan met uw arts over het ontwerpen van een oefening programma dat u zal toestaan ​​om langzaam te beginnen en uiteindelijk werken tot de aanbevolen hoeveelheid.

5 Wees ijverig over het toezicht op eventuele andere aandoeningen die je hebt. Neem alle medicijnen zoals voorgeschreven en zich te houden aan aanbevolen zelfzorg-strategieën. Als u diabetes heeft, zorgvuldig te controleren uw bloedsuikerspiegel.

6 bevorderen gezondheid van de lever. Vermijd alcohol en nemen alle medicijnen zoals voorgeschreven. Veel geneesmiddelen, zelfs over-the-counter degenen zoals Tylenol, kan beschadiging van de lever te bevorderen als het onjuist of in overmaat gebruikt. Vraag uw arts om advies over welke soorten medicijnen die u moet vermijden.