Hoe maak je een Fabric Tarp

Hoe maak je een Fabric Tarp


Verlicht uw backpacken of auto kampeerspullen supply laden en geld te besparen door het maken van je eigen lichtgewicht stof tarp thuis. -Siliconen coating, 40 dernier ripstop nylon zorgt voor een sterke, lichtgewicht tarp dat u in staat om te gebruiken op elke excursie zal zijn. Speciale bestelling uw leveringen uit een outdoor weefsel leverancier, of vinden wat je nodig hebt bij een lokale naai-centrum. Een goede verzorging zal ervoor zorgen dat uw zeil duurt vele camping avonturen te komen.

instructies

1 Snijd twee stukken nylon, meten 8 per 5 feet, met een schaar.

2 Naai de twee nylon stukken samen, met behulp van een versterkte platte naad dat een criss-cross naaitechniek gebruikt om kracht toe te voegen aan de steken.

3 Naai een halve inch zoom rond de omtrek van het weefsel.

4 Knip vier hoeken en vier edge pull-tabs van Grosgrain nylon lint meet 2 inch per stuk. Snij twee ridgeline pull-tabs van het lint het meten van 4 inches per stuk. Smelt de uiteinden van elk gesneden stuk van lint met een kleine vlam te voorkomen ontrafelen.

5 Naai een pull-tab op elke hoek van de stof. Vouw de uiteinden van de snede lint samen, plaatst u de tab op de stof en naai alle drie de delen aan elkaar. Naai twee pull-tabs op elke 10-voet lengte van het weefsel, gelijkmatig verdeeld uit elkaar. Naai een ridgeline lipje op het midden van elke 5-voeteneinde van het weefsel zeil, met behulp van drie versterkende steken om te beveiligen.

6 Vacht van de stof met een siliconen spray waterproof het zeil, met speciale aandacht voor de centrale naad. Breng meerdere lagen siliconen, zodat de stof te drogen tussen applicaties.