Hoe maak je een droge ogen Stop

Droge ogen is een aandoening waarbij de ogen niet langer in staat is een voldoende hoeveelheid tranen noodzakelijk ogen smeren. Tranen zijn nodig om de ogen vochtig te houden, evenals het risico op ooginfecties te voorkomen. Volgens de American Optometric Association, is de meest voorkomende vorm van droge ogen bekend als keratoconjunctivitis sicca, of droge ogen syndroom. Behandelingen bestaat uit het verschaffen van vocht voor het oog om complicaties zoals littekenvorming van het hoornvlies te voorkomen.

instructies

Oogdruppels & Zalven

1 Gebruik oogdruppels, zoals aanbevolen door uw arts. U kunt ook over-the-counter oogdruppels die geen conserveringsmiddelen bevatten. Gebruik geen oogdruppels die roodheid remover bevatten, als dit uw toestand kan verergeren.

2 Gebruik oogdruppels meerdere malen per uur om uw oog vochtniveau consistent te houden. Volgens de Mayo Clinic, als je koopt oogdruppels met conserveermiddelen, beperkt het gebruik ervan tot vier maal per dag.

3 Gebruik zalven zoals voorgeschreven door een arts. Zalven worden aangebracht door een zeer dunne laag op de gaten wordt gespreid, oogleden elkaar.

4 Gebruik zalven op slechts 's nachts. Zalven kan uw visie vervagen, en het gebruik van deze soorten medicijnen gedurende de dag wordt niet aanbevolen.

medicijnen

5 neem je medicijnen zoals voorgeschreven door uw arts. Cyclosporine wordt vaak gebruikt voor droge ogen symptomen en wordt slechts voorgeschreven door een arts.

6 Gebruik koude kompressen voor je ogen als het gebruik van cyclosporine veroorzaakt een branderig gevoel. Praat met uw arts over het gebruik van cyclosporine als de symptomen hinderlijk geworden.

7 Gebruik lokale steroïden alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Bespreek met uw oogarts langdurig gebruik van lokale steroïden, omdat deze medicatie kan leiden tot glaucoom als gevolg van de absorptie van het medicijn in uw oog.

Zelfhulp

8 Blink vaak bij het ​​kijken naar tv of tijdens het werken op een computerscherm. regelmatig knipperen kan helpen uw ogen met een natuurlijke productie van tranen.

9 Gebruik een luchtbevochtiger in huis te helpen verhogen het vocht in uw omgeving. Het nemen van een douche kunt uw ogen bloot aan vocht nodig.

10 Draag een zonnebril wanneer buiten gaan om te voorkomen dat vuil en wind uit het krijgen in je ogen. Gebruik brede ingelijst zonnebrillen en bril die een omslag rond kader hebben.

11 Neem omega-3 vetzuur supplementen, die op elk supermarkt worden gekocht. Volgens de Mayo Clinic, kan het nemen van omega-3 vetzuur supplementen uw kansen op het ontwikkelen van droge ogen te minimaliseren.

Hints

  • Gebruik oogdruppels vaak om je ogen vochtig te houden.
  • Gebruik een luchtbevochtiger om vocht in uw huis te verhogen.
  • Medicatie mag niet worden ingenomen als u eerder hebt gehad een ooginfectie.