Hoe maak je een dieet plan te maken voor een type 2 diabetes

Hoe maak je een dieet plan te maken voor een type 2 diabetes


Mensen die lijden aan type 2 diabetes moet een dieet plan voor zichzelf dat zich richt op hen te helpen hun gewicht onder controle te creëren. Dit is belangrijk op elke leeftijd, maar vooral voor kinderen en mensen ouder dan 50 die lijden aan type 2 diabetes, omdat ze ofwel gevoeliger voor de effecten van glucose variaties of andere gezondheidsproblemen in verband met suiker onbalans.

instructies

1 Verminder je inname van koolhydraten tot niet meer dan 40 procent van uw totale dagelijkse calorieën. De koolhydraten geconsumeerd in een dieet moet afkomstig zijn van hele korrels in plaats van geraffineerde koolhydraten (wit meel, suikers) en moeten gelijk de hele dag door worden verdeeld, in plaats van verbruikt op een enkele maaltijd.

2 Bereken hoeveel calorieën je nodig hebt van uw dieet te snijden om gewicht te verliezen (of onderhouden van uw huidige, indien van toepassing). Dit kan door het tellen van 12 calorieën per pond lichaamsgewicht. Bijvoorbeeld, zou een 150-lb vrouw eten ongeveer 1800 calorieën om gewicht te verliezen. Het gewicht loskomt, dient de hoeveelheid calorieën dienovereenkomstig aangepast.

3 Maak een dieet plan dat het mogelijk maakt voor meerdere kleine maaltijden gedurende de dag. Dit betekent dat het eten tenminste 3 hoofdgerechten plus 2 of 3 snacks, met tussenpozen van niet meer dan 3 uur. Hoewel dit is essentieel voor alle diabetici (naar bloedsuikerspiegel stabiel), is het vooral belangrijk voor mensen die lijden aan type 2 diabetes, het eten van veel eetlust vermindert bestuurt verlangen naar hoog-vet, hoog-suiker voedingsmiddelen en activeert de stofwisseling om calorieën en vet te verbranden sneller.

4 Raadpleeg de American Diabetes Association website voor tips over hoe je een plan dat zich aanpast aan uw specifieke doelen en de huidige situatie te maken (zie bronnen hieronder). De ADA kan u helpen bij uw dieet plan aan te passen voor meer effectieve gewichtsverlies, waaronder het verstrekken van tips over hoe te oefenen invloed op uw dieet, hoe je recepten en snelle tips aan te passen voor de dagelijkse gewichtsverlies.

5 Verhoog uw consumptie van gezonde, niet-verzadigde vetten, zoals die gevonden in avocado, olijfolie en noten. Dit is vooral belangrijk als u het kappen van de hoeveelheid koolhydraten in uw dieet, zoals de toegevoegde vetten een gevoel van verzadiging zal produceren. Extra vezels kan ook helpen om je meer energie en controle honger en onbedwingbare trek te geven.

Hints

  • Account om uit eten, maar houd er rekening mee dat de beste manier om gewicht te verliezen en te houden aan uw dieet plan is om huisgemaakte maaltijden te consumeren ten minste 70 procent van de tijd. Restaurant eten kan deel uitmaken van een gezonde voeding plan voor een type 2 diabetes, maar moet zorgvuldig worden overwogen, zoals gerechten zijn vaak veel vet en toegevoegde aroma's die extra calorieën, koolhydraten en vet te bieden.