Hoe maak je een dieet Maken van de glycemische index

De glykemische index is vooral bekend onder diabetici omdat het een schaal die de waarde van suiker inname en circulatie in het bloed weegt. De waarden kunnen worden gebruikt om de bloedsuikerspiegel te controleren, en veel mensen hebben de waarden die worden gebruikt om low-fat, low-carb diƫten die hen helpen om gewicht te verliezen te maken. Sommige voedingsmiddelen sterk toenemen index waarden, terwijl anderen houden het lage en het handhaven van een gezond leven.

instructies

Hoe maak je een dieet maken op basis van de glycemische index

1 Eet veel vezels en korrels in de ochtend. Volkoren granen en vezels vullen, en ze helpen schoon te maken van het systeem. Granen en vezels zijn vooral gunstig voor het spijsverteringskanaal.

2 Eet zuivelproducten voor calcium. Zuivelproducten hebben een lage glycemische lading. Melk en kaas kan worden gebruikt op brood en voor een smakelijke drank in het midden van de dag.

3 Eet fruit voor snacks. Sommige vruchten hebben een hoge glycemische lading zoals bananen, rozijnen en data. Sommige vruchten zijn gezonde snacks die de glycemische invloed zijn zeer mild, zoals grapefruit, sinaasappels, perziken en peren.

4 Eet bonen en noten voor low-carb snacken. Bonen en noten zijn zeer verzadigend, en ze zijn zeer geschikt voor snoepen. Pinda's, cashewnoten, linzen en hebben een zeer lage glycemische lading.

5 Vermijd pasta en wit brood. Enkele van de hoogste glycemische lading is in witte pasta en brood. Vermijd deze voedsel groepen zoveel mogelijk.