Hoe maak je een Diabetes Rx te verkrijgen met geen ziekteverzekering

Als u geen ziektekostenverzekering, kan elk aspect van de behandeling van een chronische ziekte, zoals diabetes een uitdaging. Zelfs nadat u een medische provider die kunnen diagnosticeren en behandelen je tegen een prijs die u zich kunt veroorloven, het verkrijgen van de medicijnen die u nodig heeft kan moeilijk zijn omwille van hun kosten hebben gelegen. Er is niemand bron dan kan iedereen helpen krijgen de medicijnen die ze nodig hebben voor gratis of tegen lage kosten. Help is beschikbaar, maar uit een verscheidenheid van bronnen, en je zal moeten onderzoeken wat de beste manier om uw recepten gevuld in uw gemeenschap te krijgen.

instructies

Hoe maak je een Diabetes Rx te verkrijgen met geen ziekteverzekering

1 Begin met uw arts, nurse practitioner of andere zorgverlener. Zij krijgen vaak gratis monsters van medicijnen van farmaceutische bedrijven, en als ze het juiste medicijn bij de hand, kunnen zij u te voorzien van een aanbod. Dit is over het algemeen niet een goede lange-termijn-oplossing, omdat de medische praktijk niet altijd hebben steekproeven bij de hand, maar het kan een manier om u te overbruggen totdat je een manier om je medicijnen consequent te verkrijgen te vinden.

2 Kijk in gratis of met korting medicatie programma's worden aangeboden door farmaceutische bedrijven voor mensen zonder medicijnen dekking. Een plek om informatie te vinden over dergelijke programma's is het "Partnerschap voor de Prescription Assistance" op PPARx.org, gesponsord door de Pharmaceutical Research en fabrikanten van Amerika en aangesloten bedrijven.

3 Vraag uw arts over generische geneesmiddelen voor diabetes. Generieke geneesmiddelen kan aanzienlijk goedkoper dan merknaam medicijnen, maar niet alle merknaam medicijnen hebben een generiek equivalent. Als u het nemen van een merknaam recept zonder generisch alternatief kan uw arts in staat zijn om u te verplaatsen naar een andere medicatie - een die vergelijkbare voordelen heeft en is beschikbaar als een generieke.

4 Zoek uit of er een charitatieve apotheek in uw omgeving. In sommige gemeenschappen, non-profit organisaties lopen zoals apotheken gebruik van donaties van geld en medicijnen. In Cincinnati, bijvoorbeeld de St. Vincent de Paul Charitable Apotheek vertrouwt op geneesmiddelen gedoneerd door farmaceutische bedrijven, kantoren arts en andere bronnen. Vraag uw arts of bel uw lokale gezondheid afdeling om erachter te komen of een dergelijke dienst werkt in uw gemeenschap. Deze apotheken gericht op voorgeschreven essentiƫle medicijnen, zoals die gebruikt voor diabetes.