Hoe maak je een Dexa voor Fat meting Gebruik

Hoe maak je een Dexa voor Fat meting Gebruik


Het kennen van je vetpercentage is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat u zo gezond als je kunt zijn. Een mager lichaam hoeft niet per se gelijk aan een gezond lichaam, omdat je vetpercentage hoog, wat betekent dat je moet voorzorgsmaatregelen nemen om deze te veranderen zijn. Negen methoden zijn beschikbaar om uw lichaamsvet te meten, volgens New-Fitness.com. De DEXA-scan is een van de meest populaire. De Fitness Institute of Texas beschouwt de "DEXA om de beste lichaamssamenstelling techniek beschikbaar zijn, want het is gemakkelijk en comfortabel voor de klant." Bovendien, het is "superaccurate", aldus CNN.com.

instructies

1 Zoek een faciliteit gerund door professionals bedreven in het meten van lichaamsvet met behulp van de DEXA scan. U kunt het beste is om een ​​bezoek aan een medisch centrum, een laboratorium, of een universiteit.

2 Zorg ervoor dat u het dragen van lichte kleding voor de scan en niet eten of sporten krachtig twee uur voorafgaand aan het testen. Verwijder alle metalen op uw lichaam, zoals sieraden, gespen of beha's met draden, omdat het resultaat zal beïnvloeden.

3 Ga liggen op het scannen tafel en laat de X-stralen uw lichaam te scannen. Dit duurt 10 tot 20 minuten. "De scanner gaat over een persoon liggende lichaam met gegevens die zijn verzameld bij 0,5 cm intervallen," aldus New-Fitness.com. Je moet nog steeds liggen de hele tijd.

4 Wacht tot de technoloog om uw scan te analyseren en de informatie te bepalen. Dit kan een half uur tot een uur. De DEXA scan wordt beschouwd ingewikkelder dan een traditionele X-ray, legt Civista Medical Center.