Hoe maak je een Curve Ball Wiffle

Wiffle bal is een leuke sport gespeeld door mensen van alle leeftijden. Wilt u een voorsprong op de concurrentie te krijgen, zou je kunnen werken aan het verbeteren van uw pitching. Volg de onderstaande instructies om effectief curve een Wiffle bal.

instructies

1 Maak een oefenterrein. Simuleren van een staking zone door het plaatsen van een voorwerp, zoals een stoel op een afstand van een slagman verwijderd van uw pitching omgeving. Of trek een doos ter grootte van een strike zone op een muur.

2 Geschuifel up van uw Wiffle bal naar de oppervlakte te ruwen. Wrijf het tegen een krassend oppervlak zoals de grond.

3 Zoek de naad, die dunne lijn langs de circumferance van de bal. Plaats uw middelvinger op de bovenkant van de bal bij de naad en uw duim op de bodem van de bal op de naad. Plaats nu je wijsvinger over een duim van je middelvinger.

4 De gaten op uw Wiffle bal moet je ring en pinky vingers worden geconfronteerd. Gebruik deze vingers om de bal te wiegen op zijn plaats. Pak de bal comfortabel, maar niet te strak.

5 Oefen het gooien van de curve bal totdat je onder de knie te krijgen. Voor het beste resultaat, gooi de bal bovenhandse en maak een neerwaartse beweging met je pols voordat je de bal loslaat. Breng een matige hoeveelheid kracht met je middelvinger en duim bij het gooien van de bal Wiffle.

6 Aanpassingen maken als je de praktijk. Niet iedereen zal een Wiffle bal curve gooien op dezelfde manier. U moet uw grip en gooien de snelheid aan te passen aan de beste Wiffle curve bal te krijgen.

Hints

  • Gebruik schuurpapier om het oppervlak van uw Wiffle bal te ruwen.
  • Een Wiffle bal curve grip is vergelijkbaar met een baseball curve grip met een paar kleine aanpassingen.
  • Raak niet ontmoedigd. Het kan een tijdje duren om de knie krijgen van het gooien van een goede Wiffle bal curve.