Hoe maak je een Cue Stick Kies

Hoe maak je een Cue Stick Kies


Er zijn een aantal dingen te overwegen wanneer u een keu voor het spelen van pool kiezen. Cue sticks zijn er in verschillende lengtes en gewichten, hebben verschillende soorten tips, en zijn gemaakt door verschillende bedrijven. De juiste grootte en het type van het zwembad cue voor u hangt af van uw grootte en vaardigheidsniveau, evenals uw persoonlijke smaak. Kies een keu die aan uw behoeften en u & # 039 past; ll zie je spel te verbeteren.

instructies

1 Bepaal welk gewicht geschikt is voor uw keu is. Achttien- tot 21-oz. sticks zijn de meest voorkomende types beschikbaar. Zwaardere signalen gemakkelijker te hanteren voor beginners omdat ze meer vergevingsgezind en een rechtere beroerte veroorzaken. Lichtere signalen worden vaak gebruikt door gevorderde spelers, want, hoewel ze een meer ervaren beroerte nodig hebben, ze laten een speler de speelbal snelheid veel nauwkeuriger te controleren.

2 U kunt kiezen tussen een hard-getipt cue stok en een met een zachte punt. Een cue stok met een soft tip voegt controle en zal toestaan ​​gevorderde spelers gemakkelijker voelen de bal. Hard tips zullen hun vorm langer behouden en vergen minder onderhoud. Beginners moeten kiezen voor cue sticks met hardere tips, omdat ze veel langer dan die met zachte tips zal duren.

3 Selecteer een cue met een kwaliteit omslag rond het einde dat u zal houden tijdens het fotograferen. Volgens de Pool voor beginners website, een kwaliteit wrap "zorgt voor een betere grip en voorkomt ook olie en vuil uit de handen van vlekken en vervuiling het hout van de as." Materialen zoals linnen en nylon komen vaak voor, maar leer kan een goede keuze zijn als je handen bezwete gemakkelijk.

4 Een bezoek aan een biljart winkel op te halen en te testen cue stokken met verschillende kwaliteiten. Dit is essentieel voor het vinden cue van de juiste lengte. Als u niet vertrouwd bent met een cue en het gebruik ervan om te schieten, zal kwaliteiten zoals de tip en het gewicht irrelevant zijn.

5 Kies een keu van een gerenommeerd bedrijf of aangepaste winkel. De cue moet komen met een beperkte garantie om uw investering te beschermen als u problemen snel na de aankoop ondervinden.

Hints

  • Controleer de balans van elke cue je test. Alle cue sticks hebben verschillende balans punten, en het kiezen van een keu met een bijzondere balans punt kan alleen worden gedaan door uit te zoeken wat voelt het meest comfortabel voor jou.