Hoe maak je een Cricket Bat

Net als het spel van cricket is vergelijkbaar, maar niet hetzelfde spel als honkbal, het maken van een cricket bat is een ander proces dan het maken van een honkbalknuppel. Een cricket bat heeft een flatscreen nog schuine mes dat aan een handvat dat is als handvat een honkbalknuppel is bevestigd. Door dit ontwerp, het blad en handgreep zijn uit twee stukken hout die aan elkaar zijn bevestigd. Ze zijn ook gemaakt van twee verschillende soorten hout; wilg voor het blad en suikerriet voor de handgreep.

instructies

1 Neem een ​​plank van geperst hout wilg voor het blad van de vleermuis. De exacte grootte kan variëren, maar de totale omvang van de knuppel kan maximaal 38 inches lang (inclusief het handvat) of 4 1/4 inch breed. Kijk voor een stuk met ongeveer zes tot 12 korrels (hout lijnen) rennen de plank.

2 Maak de hendel voor de vleermuis. Het handvat is meestal gemaakt van Aziatische hout riet en snoeit in een vorm vergelijkbaar met een honkbalknuppel handvat. Snijd het boveneinde van het handvat in een wig die in het blad zal worden ingevoegd.

3 Snijd een las door het midden aan de onderkant van het blad. Zorg ervoor dat dit driehoekige kloof is de perfecte maat voor wedge van uw handgreep te passen in. Meten meerdere malen voor het snijden, dan lijm het handvat om het mes met houtlijm.

4 Whittle en vorm het blad met een frees of drawknife, vormen hoeken op elk van het blad vier hoeken. Een cricket bat's blade vorm is net als een uitgerekte achthoek, of een lange diamanten met zijn punten afgesneden. De exacte vorm van de hoeken aan de ontwerper.

5 Zand over de gehele vleermuis. Dit zal minder tijd in beslag nemen als u toegang tot een vermogen van Sander hebben. Bij gebruik van een hand schuurmachine, kan het proces een paar weken van het schuren van de vleermuis een beetje op een moment duren.

6 Wikkel de vleermuis handvat in touw om de vleermuis extra kracht geven. Toepassen meer lijm op de handgreep en wikkel de draad strak.

7 Pools blad van de vleermuis met een goede hout polish. Breng de grip op de vleermuis handvat; grip kegel zal u helpen de greep te draaien op zijn plaats.