Hoe maak je een Cricket Bat thuis

Hoe maak je een Cricket Bat thuis


Cricket vleermuizen in het algemeen zijn gemaakt van het hout uit wilg (Salix alba Caerulea). Dit hout is zacht en vezelig, dus een groot deel van de verzorging en onderhoud is vereist indien de vleermuis is om te presteren op zijn hoogtepunt capaciteit. Het bouwen van uw eigen cricket bat thuis vereist een beetje van houtbewerking kennis en kunde om de ideale bat voor u.

instructies

instructies

1 Selecteer de snit van hout dat u wilt gebruiken voor de bouw van uw cricket bat. Engels Willow bomen hebben vaak kleine onvolkomenheden in het hout, maar deze gebreken hebben weinig effect op het laatste stukje. Het gedeelte van hout dat u kiest voor uw cricket bat moeten zijn pre-cut in een werkbare omvang, dan gewaxt aan beide uiteinden en gedroogd. Een langzame droogproces voordat het werk wordt gedaan zorgt ervoor dat het hout niet zal barsten of kromtrekken na uw project voltooid.

2 Gebruik een tafel zag om de basisvorm van het cricket bat te snijden. De voorzijde van het cricket bat heeft een verhoogde piek ongeveer halverwege het midden (lijkt op een kleine heuvel van alle kanten). De achterkant is plat gelaten.

3 Comprimeren de vleermuis om de wilg vezels te versterken. Omringen de knuppel met platte stukken schroot ongeveer even groot als de vleermuis mes en gebruik sterke klemmen om de druk toe te voegen. Hoe dichter je kunt krijgen tot 2.000 pond per vierkante inch van de compressie, hoe sterker je knuppel zal zijn.

4 De bouw van een handvat met behulp van suikerriet en rubber strips. De handgreep dient comfortabele grip, en de rubberen strips worden gelijmd aan het hout voor het hele stuk gelamineerd. Het onderste gedeelte van de handgreep wordt gesneden in een wigvorm, de omgekeerde waarvan vervolgens gesneden in het blad van de knuppel met een lintzaag. Lijm de handgreep op zijn plaats, zodat de bovenrand loopt een klein beetje boven de voorkant van het blad, en laat het een nacht drogen.

5 Snijd het blad met een draw mes, zodat het perfect in balans. Probeer zoveel hout achterlaten mogelijk in de opvallende deel van het blad, omdat dit er meer kracht zal geven en helpen om langer te duren. Strijk eventuele onvolkomenheden in uw snijwerk met behulp van een houten vliegtuig.

6 Schuur de hele vleermuis. Al het werk dat je tot nu toe hebt gedaan zal de vleermuis een ongelijke textuur hebben gegeven, dus het moet naar beneden te worden geschuurd om een ​​gladde afwerking. Na het schuren van het hout, polijsten met een verbinding was.