Hoe maak je een Cricket Bat kopen

Het kopen van een kwaliteit cricketbat neemt een basiskennis van de onderdelen van de vleermuis en hoe ze in elkaar zitten. Cricket is een van de meest populaire spellen in delen van de wereld voor eens gecontroleerd door het Britse Rijk, maar het is een maddeningly ingewikkeld spel voor de niet-ingewijden. Het kiezen van een goede vleermuis, echter, is eenvoudig, als je weet wat te zoeken. Hier is hoe het te doen.

instructies

1 Ken de constructie en de afmetingen van een cricket bat. De totale lengte van de knuppel niet meer dan 38 inches. Het bestaat uit twee delen: Het blad en de handgreep. Het handvat van een goede cricket bat is het duurste onderdeel van de vleermuis en het duurt tot 20 afzonderlijke stukken riet met rubber lagen gelijmd erin om op te treden als schokdempers.

2 Kies het handvat lengte en diameter dat uw lengte en met de hand grootte past. De handgreep kan kort of lang zijn, zolang de totale lengte van de knuppel is niet de 38-inch overschrijdt.

3 Beslissen welk type van wilgen je wilt voor het blad. De beste vleermuizen zijn gemaakt van het Engels wilg, een zachte vezelige hout met uitstekende kwaliteiten rebound wanneer de bal raakt het midden van het blad. Lagere rang vleermuizen zijn gemaakt van Kashmir wilg, een harder, brosser hout. Kijk voor samengeperste gebogen cricketbat messen, nooit geschoren vleermuizen, zoals ze zijn minderwaardig.

4 Test de prestaties van een cricketbat door stuiteren een rood lederen cricket bal op het mes meerdere malen, terwijl het bedrijf door het handvat. Op een goede mes, zal de bal stuiteren hoge of voorjaar. Op een blad van mindere kwaliteit, zal de bal stuiteren lagere en dode lijken. Zorg ervoor dat het blad bevat geen knopen, omdat deze dode gebieden op de vleermuis.

Hints

  • Het is gebruikelijk dat een cricket bat, zelfs een heel goed, aan de oppervlakte scheuren of haarscheuren gebruik te ontwikkelen. Dit is normaal en heeft geen invloed op de prestaties van de vleermuis.
  • Sommige spelers omvatten het blad slaan oppervlak met een dun materiaal om het te beschermen. Dit materiaal kan niet groter zijn dan een dikte van 1/16 inch.