Hoe maak je een Cricket Bat klaar om te spelenHet spel van cricket, genoten door mensen over de hele wereld, wordt al gespeeld sinds de late jaren 1500 met zijn wortels in Engeland. Maar voordat je springt in het spel te spelen, moet u uw cricket bat voor te bereiden door het maken van het klaar om te spelen. Wanneer een nieuwe veenmolknuppel wordt gebruikt in een spel zonder knock-voorafgaandelijk het risico van de knuppel onomkeerbaar beschadigd is zeer hoog. Kloppen-in een vleermuis bestaat uit verschillende stappen die uiteindelijk je knuppel sterker, beter bestand tegen schade te maken, zoals het verdelen en meer kans op een lange spelen leven. Er zijn een aantal gespecialiseerde sportzaken die diensten aanbieden aan knock-in je knuppel, maar het zelf te doen is eenvoudig en bespaart geld.

instructies

1 Breng een kleine hoeveelheid van de lijnolie aan de cricket bat met behulp van je handen, licht coating het gehele oppervlak. Laat de vleermuis zitten voor enkele uren te genieten van de olie, en vervolgens opnieuw toe te passen een andere dunne laag van de lijnolie aan het gehele oppervlak.

2 Raakte de voorkant van het cricket bat herhaaldelijk met een houten hamer kloppen. Ga door het raken van het oppervlak van de vleermuis gelijkmatig en met voortdurend stijgende kracht voor ongeveer 15 tot 20 minuten. U zult kleine deuken te maken, maar dit is normaal. Zorg ervoor dat je niet de achterkant van het cricket bat te raken. Ook, zorg ervoor dat je een houten hamer kloppen dat speciaal is gemaakt voor kloppen in cricket vleermuizen gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde sportartikelen winkels.

3 Herhaal de 15- tot 20-minuten kloppen sessie zo vaak mogelijk in de loop van enkele dagen, totdat de cricket bat heeft ontvangen 4 uren kloppen-in. Zorg ervoor dat u opnieuw toe te passen de lijnolie aan het oppervlak van de vleermuis voor elke sessie.

4 Ronden de randen van de cricket bat door het raken van de randen voorzichtig met de houten hamer kloppen tot ze licht zijn afgerond.

5 Gebruik uw cricket bat enkele oefensessies alvorens het in een full-krachten spel.

Hints

  • Ruwe lijnolie is meestal het beste voor het smeren van de bat.If u niet beschikt over een houten hamer kloppen, dan kunt u ook gebruik maken van een gebruikt cricket bal in plaats daarvan.
  • Laat kinderen niet helpen met kloppen in een bat.Be voorzichtig met het gebruik van de hamer om te voorkomen dat het raken van je andere hand.Make ervoor dat u uw handen van de lijnolie wassen voor het gebruik van de hamer, om te voorkomen dat het verliezen van je grip of uitglijden.