Hoe maak je een Cricket Bat Grip wijzigen Met behulp van een Grip Cone

rubberen grip Een cricket bat behoeften vaak veranderen. Batsmen gebruik maken van een grip kegel, een eenvoudige conische stuk hout enkele centimeters langer dan de vleermuis handvat. De top is smaller dan de vleermuis handvat en het einde is een metalen beker, die past over het handvat. Grip kegels zijn goedkoop, en indien besteld online zal waarschijnlijk meer in Porto dan voor het item zelf kosten. Grips komen in een verscheidenheid van diktes, maar alle reageren op de roll-up, roll-on roll-back proces.

instructies

1 Verwijder de oude grip door te rollen terug op de hendel. Bestuif de kale handvat met talkpoeder.

2 Plaats de nieuwe grip op de kegel zover mogelijk zal dalen zonder te forceren. De buitenkant moet worden weergegeven. Rol de grip, te beginnen vanaf de onderkant, totdat het volledig wordt gegooid en op zoek als een donut. Het zal nu inside-out.

3 Neem de greep van de kegel, draai hem ondersteboven en zet het terug aan de top van de kegel. Rol het naar de onderkant van de kegel.

4 Plaats de kegel over de handgreep en rol de greep op de kop (aan de onderkant van de kegel) en langs de handgreep. Rol de grip nog donut-vormig, naar de bodem van de handgreep voor het terug afrollen. U moet naar de onderkant van de grip gelijk met de schouder van de vleermuis te hebben. Als u dit niet de eerste keer te bereiken, rollen de greep terug op de hendel, aan te passen en rol het weer naar beneden. Sommige rubber nog steeds hangen over de bovenkant van het handvat.

5 Houd de vleermuis stevig vast en plak de greep naar beneden rond de schouder van de vleermuis. Snijd extra rubber aan de top

Hints

  • Sommige cricketers gebruik een bezemsteel om de grip oprollen en breng de opgerolde grip op de handgreep vleermuis.
  • De punt van een stomp, bedekt met tape, is een vervanging voor de aangrijpende kegel.
  • Gebruik duim en handpalmen naar de greep de hendel omlaag te rollen en te glad rimpels.
  • Doe niet val je vingers wanneer de opgerolde grip loskomt van de kegel en gaat op het handvat.