Hoe maak je een Cricket Bat Grip vervangen

Cricket is de nationale sport van Engeland. Gespeeld sinds de 16e eeuw, cricket is een van de voorlopers van de Amerikaanse sport van honkbal. Net als honkbal, cricket maakt gebruik van een combinatie van bat en bal als de drijvende kracht van het spel. Net als een honkbalknuppel, een cricketbat heeft een handgreep gebruikt om spelers te helpen vast te houden. Als de vleermuis wordt gebruikt, kan deze grip beginnen te scheuren en breken. Om de vleermuis in goede vorm te houden, moet u de greep te vervangen.

instructies

1 Verwijder de oude greep uit de vleermuis. Beginnend vanaf de onderkant van de handgreep, rolt de greep naar beneden de vleermuis, totdat het loskomt.

2 Rol uw nieuwe grip in een donut vorm. Het middengat moet de breedte van de handgreep zijn.

3 Leg de dikke kant van de cricket bat grip applicator op de basis van het cricket bat handvat. Plaats de opgerolde grip op de applicator zodat het ligt aan het dikke einde.

4 Duw de opgerolde handgreep op het cricket bat zodat het aan de onderkant van de knuppel handgreep. Haal de applicator uit de vleermuis handvat

5 Rol de greep naar beneden vanaf de onderkant van het handvat, zorg ervoor dat het glad is en beslaat de gehele lengte.

Hints

  • Met behulp van een applicator zal dit proces eenvoudig. U kunt kiezen uit verschillende applicatoren op de markt.
  • Zorg ervoor dat je langzaam uitrollen van de nieuwe grip zo gaat het vlot. Als de greep heeft geen hobbels, dan moet je het opnieuw toe te passen.