Hoe maak je een Crab Net en Trap Make

Hoe maak je een Crab Net en Trap Make


Het leggen van krab vallen is een ontspannen recreatieve activiteit, en het zal u niet veel kosten. De val zelf is gemaakt van goedkope krab netto draad. Krabben kan worden gedaan vanaf bruggen, boten of door waden uit in ondiep water. Leg de val op de zanderige bodem met wat kip nek en rug gelegd als aas, en wachten. U kunt bellen krabben een familie-activiteit door het bouwen van je eigen val, het reizen naar uw favoriete strand vakantie plek, het leggen van de val en te genieten van de resultaten.

instructies

Driedelige Frame

1 Gebruik draadscharen om een ​​stuk van krab draad 20 mazen in de lengte gesneden. Count 20 hexagonale mazen van de rand, dan dwars door het midden van de 21e gaas over de breedte van de draad dus je hebt 20 intact mazen. Leg de lengte van de draad plat op een werkoppervlak.

2 Count zes mazen van de ene kant van de draad. Lag een 2-door-4 board over het midden van de zevende gaatjes, zodat zes intact mazen worden blootgesteld. Buig de zes-mesh uiteindelijk tot een hoek van 90 graden te maken. Doe hetzelfde aan de andere zijde van de lengte een grote "U" vorm.

3 Voer stappen 1 en 2 op een andere draadlengte op een identiek "U" vorm.

4 Snijd een ander stuk van krab draad 11 mazen lang (snijden door het midden van de 12e mesh). Trim beide uiteinden van de draad 1/2 mazen, waardoor de uiteinden met punten zogenaamde pigtails. Leg de draad naar beneden, plaatst de magere einde van een 2-by4 langs het midden en vouw beide uiteinden op een V-vorm te maken met een platte bodem.

5 Draai de V-vorm over en snijd twee sleuven langs de vlakke bodem. Laat een volledige mesh aan de rand, knip dan de komende drie draden, die een spleet vier zeshoeken lang zal verlaten. Doe dit in de buurt van beide kanten.

entree trechters

6 Snijd een lengte van krab draad twee mazen lang. Schakel de krab draad op een werktafel, zodat de zeshoeken zijn verticale en het frame leuningen op de links en rechts. De hoogte van de draad moet drie verticale zeshoeken hoog worden.

7 Snijd de draad zodat er 12 zeshoeken op de onderste regel, 11 in het midden 10 aan de bovenkant. De linkerkant van de draad moet schoon van elke vlechtjes, maar je wilt uitsteken staartjes de rechterkant.

8 Rol de draad over zichzelf om een ​​taps toelopende trechter te creëren. Gebruik een tang om de staartjes van de rechterkant wikkel rond het gladde linkerrand. Duw de cilinder in een zachte ovale vorm. Herhaal stap 1 tot 3 tot vier trechters maken.

Eelpot Wire Bait Cylinder

9 Knip een stuk draad eelpot 25 mazen lang. Snijd de breedte van de draad in de helft, 12 mesh lengtes.

10 Vorm de draad in een cilinder. Het frame railing zal de bodem van de cilinder en de top wordt bekroond met vers opengesneden ended draden. Bevestig de cilinder samen met behulp van crabpot nietjes.

11 Squish de bovenkant van het aas cilinder samen en zet vast met crabpot nietjes. De aas cilinder zal een kegelvorm met de onderkant open eindigde zijn.

Montage van de Frame

12 Leg een U-vormig frame stuk naar beneden op de werktafel. Plaats de V-vormige stuk omgekeerd in het U-vormig stuk. De pigtail banden van de V-vormige melkstal wijs door de verticale wanden van de U-vorm ongeveer twee mazen up. De vlecht uiteinden moet rusten in de V-inkeping van de maas.

13 Bevestig de V-vormige melkstal het U-vormige frame. Gebruik een tang om de vlecht uiteinden wikkel rond de draad van de U-vorm.

14 Snij een uit het midden van de bodem van het U-vormige frame mesh. Schuif de onderkant van het aas cilinder over de cut-out mesh en zet op zijn plaats met crabpot nietjes. Bevestig de bovenranden van de cilinder aan de onderzijde van het V-vormige salon met crabpot nietjes.

15 Plaats het andere U-vormig frame piece ondersteboven over de bovenkant van het samenstel om een ​​kader te maken. Gebruik een tang om staartjes vast rondom het frame van de doos. Gebruik crabpot nietjes als staartjes niet beschikbaar zijn. Gebruik crabpot nietjes aan de randen van de V-vormige melkstal vast aan de omgekeerde U-vormige frame stuk. Slechts één bevestigen van de randen aan de bovenzijde van de doos.

Installeren Entree trechters

16 Draai de doos, zodat een muur met de onderkant van de V-vormige salon wordt geconfronteerd met je Maak een gat in de bodem midden van de muur onder het bevestigingspunt. Het gat moet twee mazen lang zijn - de bovenste rij moeten drie mazen breed en de onderste rij twee mazen breed zijn. Snijd het gat volledig; geen enkele staartjes niet vertrekken. Herhaal aan de andere kant.

17 Draai de doos, zodat een uncut muur u gezichten. Maak een gat in het midden onderste twee mazen lang. De onderste rij is nu drie mazen breed en de bovenste rij is twee mazen breed.

18 Steek de ingang trechters in de gaten met de magere kant naar de binnenkant van de doos. De crabpot geniete naden moet de grond worden geconfronteerd. Gebruik crabpot nietjes aan zet de ingang trechters op zijn plaats.

Hints

  • U kunt de bovenkant van de doos met gladde draad frame om het lossen van de val gemakkelijker.
  • U mag ruiming ringen te installeren, gekocht bij dezelfde winkel verkoop van de crabpot draad, in de bovenste hoeken van de doos. Cull ringen toestaan ​​kleiner en jonger krabben om te ontsnappen ongedeerd.
  • Krabben kan sterk worden gereguleerd door de staten. Controleer uw lokale regelgeving van de overheid, waar je een visvergunning te krijgen. Uw staat kan regelen wanneer je kunt krab, waar en hoe de val functies.