Hoe maak je een CPAP Mask Steriliseren

Continuous Positive Airway Device (CPAP) apparatuur meestal niet sterilisatie bij normaal thuisgebruik vereisen; grondige dagelijks wassen van het masker en de luchtslang is meestal alles wat nodig is. Echter sterilizatiion vereist klinische omgevingen waar meerdere patiƫnten kunnen met behulp van een masker, bijvoorbeeld tijdens slaapstudies. Volledige sterilisatie van een CPAP-masker is een waterstofperoxidegas flux sterilisator, die werkt bij lage tempertures om schade aan de plastic of silicone delen van het masker te voorkomen.

instructies

1 Verwijder eventuele wegwerpartikelen van het masker (bijvoorbeeld neus pufjes). Was het masker grondig in antibacteriƫle zeep en warm water; laat hem volledig drogen aan de lucht. Wikkel het masker in het omgaan met papier.

2 Schakel de sterilisator en laat het opwarmen gedurende 30 minuten. Als er een bericht op het display van de sterilisator geeft aan dat zij behoefte heeft aan een nieuwe waterstofperoxide cartridge, installeer een nieuwe cartridge volgens aanwijzingen van de fabrikant.

3 Open de deur van de sterilisator en plaats het masker op een van de planken binnen. Zorg ervoor dat geen enkel deel van het masker de wanden van de sterilisator raakt. Sluit de deur stevig vast.

4 Selecteer "Standard Cycle" op display van de sterilisator's. De sterilisator wordt opnieuw warm gedurende 10 minuten, dan beginnen de sterilisatiecyclus. Het zal de nog in de cyclus op het beeldscherm weer te geven.

5 Touch "Gereed" op het display van het scherm van de sterilisator toen het geeft aan dat de cyclus is voltooid. Open de deur en verwijder het masker.