Hoe maak je een Coyote Call kopen

Coyote gesprekken zijn het beste om te gebruiken voor het aantrekken van coyotes of je ze op jacht met een geweer of met een camera. Wilt u een coyote call te kopen, maar niet zeker weet hoe om te gaan, zal de volgende stappen die u helpen.

instructies

Beslissen wat voor soort Coyote Call You Want

1 Beschouw distress coyote gesprekken, die zijn mond geblazen en ontworpen om te klinken als een dier in nood, de neiging om de beste te werken wanneer het proberen om coyotes te trekken. U kunt een hert noodoproep of een katoenstaartkonijnkonijn noodoproep (dit lijkt meer succesvol te zijn) te gebruiken. Mondgeblazen noodoproepen zijn groot omdat ze zijn goedkoop, makkelijk mee te nemen en eisen dat de minst vaardigheid in het gebruik.

2 Luister naar huilende coyote oproepen, die ook zijn mondgeblazen en ontworpen om te klinken als gehuil van een coyote's. Het gehuil van de coyote is verschillend geslacht en leeftijd, zodat u een man, vrouw of pup oproep gebruiken om het gewenste resultaat met je coyote gebeld.

3 Kijk naar elektrische coyote oproepen. Ze zijn zwaarder te dragen, duurder en moeilijker te onderhouden door ze te gebruiken batterijen nodig. Maar ze vereisen minder inspanning te gebruiken, als je gewoon de oproep te spelen en niet het maken ervan. Als alternatief kunt u gewoon spelen een cassette van coyote roept een draagbare cassettespeler in plaats van de aanschaf van een dure elektrische gesprek.

Koop uw Coyote Call

4 Bezoek uw lokale sportzaak een coyote gesprek aan te schaffen. U kunt zelfs kopen coyote kits die u instructies over hoe om het gesprek te gebruiken zal geven.

5 Doe een online zoeken naar een Internet winkel die gespecialiseerd is in de buitenlucht apparatuur en sportartikelen aan uw coyote call te kopen te vinden. Winkel rond voor de beste prijs op wat u zoekt.

6 Koop uw coyote oproep gebruikt of nieuw via online veilingen en je kan uiteindelijk krijgt een betere prijs. Wees voorzichtig met verzendkosten, als die kosten kan oplopen tot uw punt duurder te maken.