Hoe maak je een Composite Hockeystick recurve

Hoe maak je een Composite Hockeystick recurve

Voor de meeste hockeyers, het kiezen van de juiste stick is een persoonlijke beslissing. Het selecteren van de juiste lengte, gewicht en flexibiliteit kan het verschil maken tussen een spel-winnende doelpunt en volledig ontbreekt het net. Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een hockey stick is de kromming van het blad. Deze curve vormt in wezen een zak die de puck wiegen, waardoor het kan worden uitgevoerd, doorgegeven of gemakkelijker neergeschoten. Door de kromming van het blad, kan eenvoudig de baan, snelheid en rotatie waarmee de puck vrijkomt.

Voorbereiding

Stap 1

Draai de kookplaat element tot medium-hoog.

Stap 2

Veeg de stok blad clean van het stof en vuil met een schone, droge doek.

Stap 3

Vul het grote kom met voldoende water op kamertemperatuur volledig onderdompelen de stok mes.

Gebogen de Blade

Stap 1

Houd de stok mes ongeveer 8 tot 10 inch boven de kachel top element en beweeg deze langzaam heen en weer, die de volledige overspanning van hiel tot teen. Zonder te stoppen, bloot beide zijden van het mes om de warmte zo gelijkmatig mogelijk. Doe dit voor ongeveer 60 seconden.

Stap 2

Hoe maak je een Composite Hockeystick recurve

Zet de ovenwant op uw dominante hand en zachtjes druk uit te oefenen om het blad in de gewenste richting, het vastgrijpen van de as van de stok met de andere hand. Als het mes weer stijf wordt, gewoon lopen het over het vuur nog eens 60 seconden.

Stap 3

Doorgaan het opwarmen en zacht gebogen het blad tot u de gewenste curve hebben bereikt. Zorg ervoor dat u uw curve te meten om ervoor te zorgen het legaal is om te spelen. Als een rechte lijn wordt getrokken vanaf de hiel van de stick naar de teen, kan deze lijn niet meer dan 3/4 inch van elk punt op het lemmet.

Een goede vuistregel is om je stok plat op de vloer en staan ​​een dubbeltje op zijn kant onder het mes. Als het gaat door op elk moment zonder contact te maken, is het waarschijnlijk illegaal.

stap 4

Dompel het blad van de stick in water gedurende 1-2 minuten om het buitenoppervlak harden. Laat de stok om ten minste 12 uur afkoelen voordat tapen het voor het spel.

waarschuwingen

  • De stick mes zal zeer heet zijn onmiddellijk na het verwarmen. Het beste is om een ​​hoogwaardige oven-Mitt gebruiken en zeer voorzichtig te zijn bij het omgaan met de verwarmde mes.
  • Veel stok fabrikanten beschouwen gebogen het blad een wijziging van het oorspronkelijke ontwerp van de producten. Vanwege dit, gebogen het blad kan geen garanties of garanties op de stick teniet te doen.
  • Terwijl de meeste sticks enigszins kan worden aangepast, is het niet raadzaam om te proberen het veranderen van een linkshandige stick een rechtshandige stick of vice-versa. Uitvoeren van een dergelijke een belangrijke structurele verandering kan gemakkelijk leiden tot een verzwakte stick.

Tips

  • Hoe meer curve is in het blad van een stok, hoe makkelijker het is om de puck tillen van het ijs. Daarom voorwaarts neiging om een ​​scherpere bocht voorkeur. Zo kunnen ze de bovenkant van het net richten van een relatief korte afstand.
  • Defensemen vaak de voorkeur aan een plattere blad schoonmaakt het zorgt voor meer vermogen, dat is meer nuttig voor een bloeiende Slapshot van de blueline.

Wat je nodig hebt

  • Kookplaat verwarmingselement
  • Hockeystick
  • Grote kom
  • Water op kamertemperatuur
  • Ovenwant