Hoe maak je een College Football Playbook Onthoud

Het onthouden van wat dan ook, ongeacht het onderwerp, vereist geduld, toewijding en hard werken. Een voetbal playbook niet alleen vereist dat u een bos van krabbels onthouden op een pagina, maar je moet ook weten welke squiggle u vertegenwoordigt, en wat je moet doen om die te spelen. Bovendien moet je meteen weet wat je rol is zodra het spel wordt genoemd in een wirwar. Ongeacht de positie je speelt, het leren van een college playbook kost tijd, moeite en toewijding om goed te doen.

instructies

1 Lees de spelen en te visualiseren, vooral focussen op je verantwoordelijkheden. Teken de meerdere malen te spelen en sluit het boek en start het spel in je hoofd malen. Omdat een college playbook honderden toneelstukken kan hebben, en elk spel kan u met een aantal mogelijke opdrachten op basis van de situatie, zal deze methode veel tijd en concentratie nemen. U kunt dit doen in de avond voordat je naar bed gaat, of in de ochtend voor de les.

2 Gebruik van moderne technologie, zoals videospelletjes en smart phones om u te helpen. U kunt spelen van uw team in een voetbal videogame programmeren en dan leren terwijl je speelt. U kunt ook kijken naar een opname van het spel, of neem zelf uitleggen speelt op je smart phone, replay vervolgens tijdens het wachten in de rij ergens of tijdens andere dode momenten. U kunt de technische staf te bezoeken om een ​​meer gedetailleerde opname te krijgen, in tegenstelling tot een normale televisie-feed. Dit zal u laten zien de spelen te ontwikkelen vanuit een betere hoek.

3 Gebruik uw college middelen. Vraag teamgenoten en coaches te gaan over het spelen met u, of simuleren het uitvoeren van het spelen met een paar mensen om ervoor te zorgen dat je je opdrachten rechts. Wees ervan bewust dat coaches zijn alleen beschikbaar voor on-veld boren in bepaalde periodes gedurende het jaar. Echter, de coach bestuderen film met een speler op elk moment, zolang de speler vrijwilligers. In het buiten het seizoen, kunnen de spelers bij elkaar te krijgen voor informele bijeenkomsten en werken aan het spelen samen zonder coaches aanwezig ..

4 Zoek een partner die u kunt quiz over de verschillende aspecten van de playbook. Dit hoeft niet een teamgenoot of coach te zijn, maar iemand vinden die bekend is met voetbal spelen. Gewoon eens iemand leest het spel voor u, en probeer je opdrachten en eventuele opties die u kan hebben voor die play reciteren.

Hints

  • Volgens de voormalige college en NFL quarterback Trent Dilfer, moet een speler minstens een uur te besteden per dag het bestuderen van zijn playbook. Een quarterback, als gevolg van de extra verantwoordelijkheden die hij heeft, moet drie uren per dag studeren.